UEFA Avrupa Ligi Kızılyıldız'da Trabzonspor maçı öncesi oyuncu krizi! 'Takımdan gönderilsin'

Kızılyıldız'da Trabzonspor maçı öncesi oyuncu krizi! 'Takımdan gönderilsin'

15.09.2022 - 12:12 | Son Güncellenme:

Monaco maçında gereksiz bir penaltıya sebebiyet veren Srnic, Kızılyıldız'da tepkilerin odağında ve taraftar takımdan gönderilmesini istiyor. Trabzonspor karşısında onun yerine görev verilmesi beklenen Gobeljic'in de tribünlerin hışmını çekmesi Belgrad ekibinde sıkıntı yaratıyor.

Kızılyıldızda Trabzonspor maçı öncesi oyuncu krizi Takımdan gönderilsin

Kızılyıldız'da, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Trabzonspor maçı öncesinde oyuncu krizi yaşanıyor... Monaco'ya 1-0 kaybettikleri maçta çok gereksiz bir penaltıya sebebiyet vererek takımının mağlubiyetine neden olan Srnic, bordo-mavililere karşı yedek kulübesine çekilecek.

Haberin Devamı

Aynı hatayı çok yaptı, ağladı

Bu sezon Maccabi Haifa ve geçen sezon Rangers maçlarında da rakip takımlara penaltı hediye eden Sırp futbolcu en son Monaco maçındaki hatasından dolayı göz yaşlarına hakim olamadı.

Kızılyıldızda Trabzonspor maçı öncesi oyuncu krizi Takımdan gönderilsin

Takımdan gönderilmesi isteniyor

Taraftarın protestolarına maruz kalan Slavoljub Srnic, takımının ligde önceki gün oynadığı Novi Pazar karşılaşmasında görev alamadı, yedek kulübesinde oturdu. Ancak kızgınlığı geçmeyen Kızılyıldız taraftarı 30 yaşındaki oyuncunun takımdan gönderilmesini istiyor.

Mecburen Gobeljic'e görev

Belgrad ekibinde bir kriz de, Srnic'in yerine Trabzonspor karşısında sağ bekte forma giymesi beklenen futbolcu için yaşanıyor. Marko Gobeljic de taraftarın hoşlanmadığı bir futbolcu ve Srnic'in yokluğunda görev ona kalmış bulunuyor. Geçen sezon özellikle Avrupa kupası maçlarında bir çok hataya imza atan Gobeljic de bu yüzden kızağa çekilmiş ve kulübede oturtulmaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar