Fenerbahçe Kjaer'den Kjaer'e Türkiye tüyosu!

Kjaer'den Kjaer'e Türkiye tüyosu!

17.06.2015 - 16:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli Simon Kjaer'in transferini eski bir Beşiktaşlı olan başka bir Kjaer yorumladı.

Kjaerden Kjaere Türkiye tüyosu

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Simon Kjaer'in Fenerbahçe'ye transferini, Danimarkalı eski bir Beşiktaşlı futbolcu yorumladı. Simon Kjaer'in 2001'de siyah-beyazlı formayı giyen adaşı, eski kaleci Peter Kjaer, Danimarka basınına konuştu.

Türkiye'de geçirdiği kendi döneminden yola çıkan Peter Kjaer, "Ben böyle bir şeyi daha önce hiç tecrübe etmemiştim. İnsanların futbol için bu kadar tutkulu oldukları bir yer görmemiştim. Neredeyse histeriye varan bir tutkuydu bu" dedi.

'Sahaya şişe atabilirler'

Ülkede çok fanatik taraftarlar olduğuna ve takımlarını ateşli bir şekilde desteklediğine dikkat çeken eski Danimarkalı milli kaleci, "İşler yolunda gitmediğinde ise herşey tersine dönebilir, sahaya şişe atabilirler. Bu yüzden özellikle içi sahadaki maçlarını kazanmaları çok iyidir" diye konuştu.

Haberin Devamı

'Yabancılardan iyi performans beklenir'

Peter Kjaer şöyle devam etti: "Türkiye'de yabancı futbolcuların hep yerlilere göre daha iyi oynamaları beklenir. Lig ise oldukça güçlü. Özellikle üç büyükler önemli takımlar. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş güçlü ekipler. Simon Kjaer de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı için oldukça şanslı"