İngiltere Premier Lig Klopp'tan Ozan Kabak açıklaması! Gelecek sezon...

Klopp'tan Ozan Kabak açıklaması! Gelecek sezon...

18.04.2021 - 10:05 | Son Güncellenme:

Ozan Kabak'ın Liverpool'daki geleceği konuşulurken teknik direktör Jurgen Klopp, milli futbolcumuzla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Klopptan Ozan Kabak açıklaması Gelecek sezon...

İngiliz devinin teknik direktörü Jurgen Klopp, genç futbolcunun takımdaki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunurken Ozan'ın performansını ve stoperdeki partneri Nat Philips'le olan uyumunu övdü. Klopp, "Ozan Kabak ve Nat Phillips gerçekten iyi gidiyor ve umarım böyle devam edecekler. Her zaman zamana ihtiyaç olduğunu söyledim. İşler gelişmeli ve oyuncular birbirlerine alışmalı. Onlar kaliteli futbolcular. Birlikte 8 maça çıktılar. Daha fazla maçta birlikte oynayabilirlerdi. Onlar adına gerçekten çok mutluyum" dedi.

Haberin Devamı

"Biz ikna olduk"

Alman çalıştırıcı son olarak, "Oynadığı son iki takımla şanslı değildi, biri düştü ve diğeri muhtemelen düşecek. Dünya futbolunda hiç kimse onun kalitesinden gerçekten şüphe duymuyordu ama bu büyük adımı atıp öncekinden daha fazla maç kazanmak önemli. Bunu gösterebilmesi onun için gerçekten çok iyi. Biz ikna olduk ama ilerisi ne gösterir bilemiyorum. O gerçekten bir şeyleri kanıtladı" ifadelerini kullandı.