2.Lig Nefesler tutuldu! Kocaelispor-Sakaryaspor play-off final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Nefesler tutuldu! Kocaelispor-Sakaryaspor play-off final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

28.05.2021 - 17:33 | Son Güncellenme:

Kocaelispor-Sakaryaspor maçı için geri sayım sürüyor. 2. Lig play-off final maçında bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek olan Türkiye'nin iki köklü kulübü Kocaelispor ve Sakaryaspor finalde kozlarını paylaşacak. Kazanan takım adının TFF 1. Lig'e yazdıracak. Maçın başlamasına saatler kala iki kulüp taraftarları maçın yayın bilgileri konusunda araştırmalarını sıklaştırdı. Peki Kocaelispor-Sakaryaspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Nefesler tutuldu Kocaelispor-Sakaryaspor play-off final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Kocaelispor-Sakaryaspor maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Türkiye'nin iki köklü kulübü olan Kocaelispor ve Sakaryaspor bu akşam final maçında karşı karşıya gelecek. Misli.com 2. Lig'de mücadele eden ve play-off'ta finale yükselen iki takım bu akşam TFF 1. Lig'de mücadele edebilmek için sahaya çıkacak. Kazanan takım 2021-2022 sezonunda TFF 1. Lig'de mücadelesini sürdürecek ve adını Süper Lig'e yazdırmak için mücadeleye devam edecek. Peki Kocaelispor-Sakaryaspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

KOCAELİSPOR-SAKARYASPOR MAÇI BU AKŞAM SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Kocaelispor-Sakaryaspor maçı bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma D-Smart ve Misli.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

Beyaz Grup'ta Manisa, Kırmızı Grup'ta Eyüpspor'un doğrudan TFF 1. Lig'e yükseldiği Misli.com 2. Lig finalinde birbirlerine rakip olacak Kocaelispor ile Sakaryaspor en son 2010-2011 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta birbirlerine rakip oldu.

Süper Lig'de 7 sezon birlikte yer alan iki ekip, bugüne kadar çeşitli liglerde 32 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda Kocaelispor'un 10, Sakaryaspor'un 12 galibiyeti bulunurken, 10 karşılaşma da berabere tamamlandı.

 

Yazarlar