Fenerbahçe Kocaman destek!

Kocaman destek!

02.01.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sezonun ilk yarısında Skrtel ile uyumlu bir savunma tandemi kuran Neustadter sık sık teknik direktörü Aykut Kocaman ile iletişim halinde duruyor. Formayı kaybetmek istemeyen tecrübeli stoper, Luis Neto başta olmak üzere rekabetten çekinmiyor.

Kocaman destek

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Süper Lig’in ilk yarısında istikrarlı performansıyla alkış alan Roman Neustadter, ikinci yarıda da yerini kaybetmek istemiyor. Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda yer almak isteyen tecrübeli futbolcu, elde ettiği forma şansını devam ettirmek için yoğun çaba harcıyor.

Sezon başından bu yana Aykut Kocaman ile iyi bir iletişimi olan Neustadter, formayı istediğini her zaman net bir şekilde dile getiriyor.

Kocaman’a Dünya Kupası’ndaki hedeflerinden bahseden Neustadter’in düzenli forma giyebilmesinin önemini vurguladığı belirtildi. 29 yaşındaki savunmacı, çok sıkı bir çalışma programı uyguluyor.

Hem tesislerde çalışan hem de saha dışında da özel bir salona giden Rus futbolcu, birçok yönden de Kocaman’ın gözüne giriyor. Luis Neto takıma katıldığında zaman zaman umutsuzluğa düşen Roman Neustadter’in formayı çok istediğini söylemesi ve bunu sahaya yansıtması elini güçlendirdi. Ayrıca takımın uygulamaya çalıştığı pas futboluna da yatkın olan Roman Neustadter, bu yönden de Kocaman’ın beğenisini topluyor. Skrtel ile dil uyumu yakalayan Roman Neustadter, sezonun ikinci yarısına girilirken de ideal 11’de yer alacak.

Haberin Devamı

İstikrar yakaladı

Roman Neustadter, bu sezon özellikle lig mücadelelerinde istikrar yakaladı. Ligin ilk yarısında oynanan 17 haftanın 15’inde sahada yer alan Neustadter, bin 315 dakika süre aldı ve 2 gol attı.

Öte yandan Avrupa ve kupa maçlarıyla beraber toplamda 21 resmi maçta boy gösteren 29 yaşındaki oyuncu, bin 845 dakika sahada kaldı.