Galatasaray Kocaman'dan penaltı itirazı!

Kocaman'dan penaltı itirazı!

17.03.2018 - 19:13 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de 9. dakikada Mehmet Ekici'nin sağdan kullandığı kornerde topa yükselmeye çalışan Roman Neustadter engellendiği için penaltı itirazları yükseldi.

Kocamandan penaltı itirazı

Celal Umut Eren / Skorer

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de 9. dakikada penaltı sesleri yükseldi. Mehmet Ekici'nin sağdan kullandığı kornerde topa yükselmeye çalışan Roman Neustadter engellendiği için itiraz etti.

Gomis'le mücadeleye giren Neustadter topa çıkmak istedi ancak başarısız oldu. Bu pozisyon sonra Aykut Kocaman da kenarda sinirlendi. Hakemlere durumu anlatmaya çalışan Kocaman uzun süre itirazlarda bulundu.

Soldado isyan etti
Maçın 55. dakikasında Kadıköy'de bir kez daha sinirler gerildi. Sol taraftan Hasan Ali'nin orta yapmaya hazırlandığı anda Soldado-Serdar Aziz mücadelesi dikkat çekti.
Serdar'ın hamlesiyle yere düşen Soldado hakem Bülent Yıldırım'a döndü. Penaltı bekleyen İspanyol yıldız isyan etti. Fenerbahçe'de taraftarlar ve teknik heyet de tepki gösterdi.
Yere yatmalar çıldırttı
Galatasaray'da ikinci yarının ilk 10 dakikasında 3 futbolcunun kendini yere bırakması tepki topladı. Fernando 2 kez ve Selçuk İnan 1 kez oyunun durmasına sebep oldu.Bu nedenle Fenerbahçeli futbolcular başta olmak üzere taraftarlar oldukça tepki gösterdi, tezahüratlarla isyan etti.

Haberin Devamı