Diğer Kocaömer’e büyük onur

Kocaömer’e büyük onur

18.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Belediyesi tarafından, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı kurucusu ve başkanı olan Türkiye Milli Paralimpik Komitesi kurucusu, Milliyet Gazetesi yazarı Yavuz Kocaömer’in adının verildiği park, törenle açıldı.

Kocaömer’e büyük onur

Parkın önceki gün gerçekleştirilen açılış törenine, Yavuz Kocaömer’in yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Paralimpik Komitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüsnü Güreli, tekerlekli sandalye milli takım sporcuları ve Kocaömer’in dostları katıldı.

Haberin Devamı

Pınar Cup’ta devler oynayacak

Pınar Karşıyaka’nın ev sahipliğinde İzmir’de düzenlenecek Pınar Cup Basketbol Turnuvası’nda 3 gün boyunca dev takımlar mücadele edecek. Turnuvanın ilk gününde bugün saat 18.45’te Beşiktaş Integral Forex ile Alba Berlin (Almanya), 19.00’da da Pınar Karşıyaka ile Niznhy Novgorod (Rusya) takımları karşı karşıya gelecek. Pınar Karşıyaka Spor Salonu’ndaki turnuvanın biletleri günlük 10 lira olarak belirlenirken, 3 günlük kombine ise 20 liradan satışa sunuldu.

Yazarlar