Fenerbahçe Koeman'ın hayali birinci adam olmak

Koeman'ın hayali birinci adam olmak

30.10.2018 - 16:26 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de takımı Galatasaray derbisine hazırlayan Erwin Koeman, yeniden birinci teknik adam olmayı hedefliyor, yardımcı antrenörlük görevini geride bırakmak istiyor.

Koemanın hayali birinci adam olmak

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Ankaragücü’ne 3-1 yenilen Fenerbahçe’de hızlı bir şekilde görevden alınan Phillip Cocu’nun ardından takımı çalıştıran Erwin Koeman, teknik direktörlük hedefliyor.

2001 yılından bu yana antrenörlük yapan Koeman, 2014 yılından bu yana sürekli olarak yardımcı antrenörlük yaptı. 57 yaşındaki çalıştırıcı, geçtiğimiz ocak ayında da Hollanda’da verdiği röportajda Hollanda dışında bir ülkede teknik direktörlük hayali olduğundan bahsetti.

Hatta bu uğurda Hollanda Milli Takımı’nda yardımcı antrenörlük görevini kabul etmeyeceğini aktaran Erwin Koeman, “Artık tek başıma olmayı planlıyorum ve yeniden teknik direktör olmak istiyorum. Ronald Koeman Hollanda Milli Takımı’nın başında olsa bile ben tek başıma bir teknik direktör olmak istiyorum. Kendimi bir teknik adam olarak hissediyorum çünkü. Yeniden bir takım yönetmek istiyorum ve bu takımın yurt dışında olmasını hedefliyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Erwin Koeman kariyerinde daha önce Feyenoord, Utrecht, Macaristan Milli Takımı ve Waalwjik gibi takımları çalıştırdı.