Trabzonspor Koltuk 'Usta'sı!

Koltuk 'Usta'sı!

07.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor yeni başkanını seçti, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu kulüp dışına gönderdi.

Koltuk Ustası

Bordo-mavililerin yeni başkanı Muharrem Usta oldu. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Celil Hekimoğlu ile yarışan Usta, 3062 oyla Trabzonspor’da koltuğa oturdu. Celil Hekimoğlu 3049 oy alırken, Hacıosmanoğlu’na ise 1040 oy çıktı.

Haberin Devamı

Trabzonspor yeni başkanını seçti, bordo-mavili kulüpte Muharrem Usta başkanlık koltuğuna oturdu. Celil Hekimoğlu ile büyük bir yarışın içerisine giren Usta, 3062 oyla rakiplerini geçmeyi başardı. Seçimde Hekimoğlu 3049 oyda kalırken, son başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise ancak 1040 oy alabildi.

Son 5 sandığa önde giren Hekimoğlu, 3.5 saat süren oy sayımının ardından çıkan sonuca itiraz etti. 5 sandık tekrar elden geçti ve Usta’nın 3061 olan oy sayısı bir arttı. Bunun üzerine geçersiz oylar için itiraz yapıldı. Bunlar da kontrol edildi ve sonuç değişmedi.

Seçim öncesinde kürsüye çıkan Muharrem Usta, Trabzonspor’un büyük bir camia ve marka olduğunu vurgulayarak, “Trabzon’dan çıktı ama şampiyon oldu, Türkiye’ye mal oldu. Şampiyonlukları elde ederek dünya markası oldu. Trabzon’umuzdan çıkan tek dünya markası Trabzonspor. O halde Trabzonspor’umuzu Trabzon’dan, Ankara’dan, İstanbul’dan, dünyanın dört bir yanından bütün güçlerimizi birleştirerek muhteşem şekilde yöneteceğiz. Size yakışan bir yönetimle Trabzonspor’u şaşalı günlerine tekrar döndüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” demişti.

Haberin Devamı

50. yılda şampiyonluk

Başkanlığı ilan etmesinin ardından kongre Divan Başkanı Ahmet Metin Genç tarafından kürsüye davet edilen Usta, şunları söyledi:

“Biz Trabzonspor için varız, öyle de devam edeceğiz. Küçük farkla kazandık ama biz bir bütünüz, ayrılmayız. Benim en yakım arkadaşlarımdan biri Celil Bey, bir diğer arkadaşım da İbrahim Hacıosmanoğlu. İkisini de tebrik ediyorum. 50. yılda şampiyonluk için yolculuğa başladığımızı tüm Türkiye’ye duyuruyorum.”

İŞTE YENİ YÖNETİM

MUHARREM USTA: 1965 Trabzon doğumlu... 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Usta, 1992 yılında kulak burun boğaz uzmanı oldu. Usta, evli ve üç çocuk babası... Trabzonspor’un yeni başkanı, Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

ASİLLER: Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof.Dr.İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof.Dr.Asım Ören, Mehmet Yiğit Alp, Emre Aksoy.

Haberin Devamı

YEDEKLER: Okan Alemdaroğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman, Adem Beder, Fatih Vardaroğlu, Erhan Çimşir.