Galatasaray Konsensüs yönetimi!

Konsensüs yönetimi!

04.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da, birçok grupla birlikte hareket etmek isteyen Dursun Özbek, farklı düşüncelerdeki farklı isimleri bir araya getiriyor.

Konsensüs yönetimi

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Özbek, Adnan Polat kanadından Taner Aşkın’ı, Faruk Süren döneminden Niyazi Yelkencioğlu’nu ekibine kattı. Özhan Canaydın’ın oğlu Murat Canaydın da kurullarda yer alacak. Celal Açar ise Disiplin’in başında olacak. Dursun Özbek’in kurduğu güçlü yönetim karşısında Mustafa Cengiz’le Ozan Korkut da birleşme görüşmelerine başladı.

Galatasaray’da eski başkan Dursun Özbek, 26 Mayıs’ta yapılacak Olağan Genel Kurul’da yeniden aday olurken, çalışmalarında daha titiz davrandı, adeta konsensüs yönetimi oluşturdu. Özbek, kulübü her hattıyla birleştirecek bir hareket için, yönetime girecek isimler konusunda çok sıkı bir çalışma içine girerken, çeşitli dönemlere ya da grupları sembolize edecek isimlerle yola çıktı. Özbek, Adnan Polat döneminden Taner Aşkın’ı ekibine kattı. Faruk Süren grubundan ise yine önemli bir isim Özbek’le yola çıkma kararı aldı: Niyazi Yelkencioğlu. Rahmetli Özhan Canaydın’ın oğlu Murat Canaydın’ın da kurullarda görev yapacağı açıklandı.Galatasaraylılar Derneği’nden Osman Kocaman ile Nasuhi Sezgin ile beraber, Galatasaraylı İşadamları Derneği’nden Metin Öztürk ve Dikran Gülmezgil de listeye girdi. Diğer taraftar Duygun Yarsuvat’ın oğlu Ömür Yarsuvat son anda görevi kabul etmeyince Osman Aral isminde karar kılındı.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın her biriminden temsilci bulundurmak için özel gayret gösteren Dursun Özbek, tribündeki Galatasaraylılar’ı da unutmadı. Sarı-kırmızılılarda yönetime aday olan Dursun Özbek yönetiminde tribünden Selim Sefada ile Kayhan Berberoğlu’nun da yer alacağı belirtildi.

Özbek, Mustafa Cengiz’e geçen seçimi kazandıran ancak daha görev dağılımında bir kenara konan Celal Açar’ı unutmadı. Cengiz Yönetimi’nden istifa eden Açar’ın da Disiplin Kurulu Başkanı olmak için genel kurul üyelerinin karşısına çıkacağı belirtildi.

Dursun Özbek’in kurduğu güçlü yönetim karşısında Mustafa Cengiz ile Ozan Korkut birleşme görüşmelerini başladı. Ancak taraflar arasındaki müzakereler henüz neticelenmedi. Cengiz’in Burak Elmas’in yönetime girmesine soğuk baktığı öğrenildi.

Haberin Devamı