Trabzonspor Konya’ya üç puan yolculuğu

Konya’ya üç puan yolculuğu

12.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Atiker Konya maçının son hazırlıklarını dün tamamlayan Trabzonspor, üç puan için Konya’ya gitti. Bordo-mavililerde cezalı Hosseini ile sakat olan Pereira ve Onazi yer almayacak.

Konya’ya üç puan yolculuğu

Son 9 lig maçından 7 galibiyet ve 2 beraberlik alan Trabzonspor, Atiker Konyaspor deplasmanında da başarısını devam ettirmek istiyor.

Haberin Devamı

Ligde 56 puanla 4. sırada yer alarak Avrupa kupalarına katılmayı garantileyen bordo-mavililer, Konya deplasmanından da 3 puanla ayrılarak üst sıralar için iddiasını devam ettirmeyi hedefliyor.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Onazi ve Pereira ile kart cezalısı İranlı Majid Hosseini yer alamayacak. Teknik direktör Ünal Karaman’ın, Konya deplasmanında cezalı Hosseini’nin yerine Toure’ye, Amiri’nin yerine de cezası sona eren Abdulkadir Parmak’a forma vermesi bekleniyor.

Atiker Konyaspor maçının son hazırlıklarını dün 14.00’de yaptığı antrenmanla tamamlayan Trabzospor, teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde taktik ağırlıklı bir idman programı uyguladı. Bordo-mavililer 16.15’te de Konya’ya yola çıktı.

Haberin Devamı

Konya’ya üç puan yolculuğu