Fenerbahçe Konyaspor - Galatasaray maçı için Fenerbahçe'den flaş hamle! Ali Koç açıkladı

Konyaspor - Galatasaray maçı için Fenerbahçe'den flaş hamle! Ali Koç açıkladı

23.05.2024 - 17:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in son haftasında oynanacak Konyaspor - Galatasaray maçı için flaş bir hamlede bulunduklarını açıkladı.

Konyaspor - Galatasaray maçı için Fenerbahçeden flaş hamle Ali Koç açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 38'inci haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu müsabakanın sonucuna göre şampiyon belli olacak. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, zorlu maç öncesi flaş bir hamlede bulunduklarını duyurdu.

Haberin Devamı

TFF ve UEFA'ya başvuruda bulunduklarını belirten Ali Koç, "Hepimizin korktuğu bir konu var. Bu konu için UEFA ve FIFA nezdinde gözlemci yollanmasını istiyoruz. Yazımızı hem TFF'ye hem UEFA'ya yolladık. Konyaspor'dan dolayı değil. Buraya atanacak hakemlerden, Konyaspor'un rakibinden dolayı bunu talep ediyoruz" dedi.

Ali Koç açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Tek güvencem Konyaspor. Onlar sonuna kadar mücadele edecektir. Son 3 maçta orada kazandılar. İnşallah dimdik bir mücadele verirler. Kazanan hakkıyla kazanmış, kaybeden hakkıyla kaybetmiş olsun."

ERDEN TİMUR'A TEŞEKKÜR ETTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Erden Timur'un düzenlediği basın toplantısında geçen diyaloğa değindi. Erden Timur'a teşekkür eden Ali Koç şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Erden Bey'e teşekkür edeceğimi sanmazdım ama kendi başkanını yalanladığı için teşekkür ederim. Yakından uzaktan böyle bir konuşma geçmedi. Sayın başkanın bu ilk yalanı değil."