Konyaspor Konyaspor, Gökhan Töre ile yollarını ayırdı! Ömerovic: İstemediğimiz bir olay oldu

Konyaspor, Gökhan Töre ile yollarını ayırdı! Ömerovic: İstemediğimiz bir olay oldu

07.03.2024 - 17:33 | Son Güncellenme:

Yeşil-beyazlı kulüp, Gökhan Töre ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Teknik direktör Omerovic konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Konyaspor, Gökhan Töre ile yollarını ayırdı Ömerovic: İstemediğimiz bir olay oldu

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Gökhan Töre ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Futbolcumuz Gökhan Töre ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Gökhan Töre’ye teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Deneyimli kanat oyuncusu, bu sezon Adana Demirspor, Pendikspor ve Hatayspor maçlarında toplam 45 dakika süre bulabildi. Uzun süren bir sakatlık yaşayan Töre, son maçlarda da kadroda yer bulamıyordu.

"Gökhan Töre ile istemediğimiz bir olay oldu"

Gökhan Töre ile Guilherme'nin idmanda kavga ettiği ve ardından Gökhan Töre'nin takımdan ayrıldığına yönelik iddialar hakkında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, "Gökhan Töre ile istemediğimiz bir olay oldu. Bizim aramızdaki bir durum. Sonuçta her takımda, kulüpte olduğu gibi bazen istemediğimiz olaylar yaşanabilir. Gökhan Töre kendisi de bu olaydan sonra mutsuzluğunu ve ayrılmak istediğini ifade etti. Bir şekilde de onun kararıydı. Yoksa benim ne Gökhan ile ne de başka bir oyuncu ile problemim zaten olmadı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Kazanırsak bile bu lig bitmiş diyemeyiz"
Tecrübeli teknik adam, "Pendik maçından sonra tekrardan futbolcularımı tebrik etmek istiyorum. Kolay bir maç değildi ama en önemlisi bu maçtan sonra 3 puanı aldık. İnanıyorum ki Adana maçını da kazanırsak daha büyük bir adım atmış olacağız. Her maç aslında önemli ve zor bir maç. Son zamanlarda baktığımız zaman performansı, sahadaki davranışı, maç kazanma arzusu ile bir adım öndeyiz. İnanıyorum ki seyircimiz ile galibiyeti getirmemiz gerekiyor. Ama kazanırsak bile bu lig bitmiş diyemeyiz" şeklinde konuştu.

"Her maç bizim için çok önemli bir karşılaşma"
Yeşil-beyazlı takımda stoper mevkiinde forma giyen Teenage Hadebe, Adana Demirspor maçının çok önemli olduğunu ifade ederek, "Galibiyetten gelen bir öz güvenimiz var. Şu anda bütün kadro kendimizi hazır hissediyoruz. Tabii ki ligde maç maç bakmalıyız. Her maç bizim için çok önemli bir karşılaşma" şeklinde konuştu.