Konyaspor Konyaspor - Kayserispor: 2-2

Konyaspor - Kayserispor: 2-2

07.05.2023 - 14:00 | Son Güncellenme:

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşma ikinci yarıda atılan gollerle 2-2 sona erdi.

Konyaspor - Kayserispor: 2-2

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Konyaspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarı ise hızlı başladı. İkinci yarının ilk 10 dakikasında 4 gol kaydedildi.

Haberin Devamı

Kayserispor, Miguel Cardoso'nun 46. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Konyaspor 2 dakikada sonra 48. dakikada Uğurcan Yazgılı ile bu gole cevap verdi ve skoru eşitledi: 1-1

Kayserispor, Miguel Cardoso ile 52. dakikada bir kez daha öne geçti. Konyaspor, Cardoso'nun ikinci golüne 55. dakikada Soner Dikmen ile cevap verdi.

Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Konyaspor-Kayserispor karşılaşması 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

Bu karşılaşmanın ardından Konyaspor puanını 46'ya yükseltti ve 7. sırada yer aldı. Kayserispor ise 49 puana ulaşarak 6. sırada kendine yer buldu.

Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü haftasında Konyaspor, Alanyaspor'un konuğu olacak. Kayserispor ise sahasında haftayı BAY geçecek.

Haberin Devamı

KONYASPOR-KAYSERİSPOR: 2-2 (MAÇ SONUCU)

Goller: 48' Uğurcan Yazgılı, 55' Soner Dikmen / 46' ve 52' Miguel Cardoso

MAÇTAN DAKİKALAR

16'ncı dakikada Diouf'un pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Pozuelo'nun vuruşunda top üst direkten geri döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. 

46'ncı dakikada Kayserispor öne geçti. Mensah'ın pasında ceza sahasında topla buluşan Cardoso'nun şutunda, top filelere gitti: 1-1.

48'inci dakikada Konyaspor eşitliği yakaladı. Pozuelo'nun kullandığı kornerde ceza sahasında topa yükselen Uğurcan'ın kafa vuruşunda top ağlara gitti: 1-1.

52'nci dakikada konuk ekip bir kez daha öne geçti. Mane'nin pasında ceza sahasında topla buluşan Cardoso'nun şutunda top ağları havalandırdı. 1-2

54'üncü dakikada karşılaşmaya bir kez daha eşitlik geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Guilherme, ceza sahasına hareketlenen Soner'i gördü. Bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-2.

Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Medaş Konya Büyükşehir  
HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu, Cem Özbay, Ali Can Alp 
KONYASPOR: Sehic - Ahmet Oğuz (Dk. 56 Cebrail), Uğurcan, Calvo, Guilherme, Soner, Bouchalakis (Dk. 78  Bruno Paz), Moreno (Dk. 78 Mehmet Ali), Pozuelo (Dk. 89 Oğulcan), Mahir (Dk. 56 Michalak), Diouf
KAYSERİSPOR: Cenk - Gökhan, Attamah, Kolovetsios, Emrah (Dk. 67 Ramazan), Hosseini,  Cardoso, Kemen, Mensah (Dk. 67Uzodimma), Mane (Dk. 83 Ali Karimi)Thiam (Dk. 88 İlhan)
GOLLER: Dk. 48 Uğurcan, Dk. 54 Soner (Konyaspor) - Dk.46 ve Dk. 52 Cardoso (Kayserispor)
SARI KARTLAR: Ahmet Oğuz (Konyaspor), Gökhan (Kayserispor)

Haberin Devamı

Romelu Lukaku'nun Empoli'ye karşı muhteşem performansı

Yazarlar