Konyaspor Konyaspor puanı unuttu! İlhan Palut sonrası büyük çöküş, bu sezon bir ilk

Konyaspor puanı unuttu! İlhan Palut sonrası büyük çöküş, bu sezon bir ilk

02.02.2023 - 19:33 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Konyaspor, İstanbulspor'a kendi evinde mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar bu mağlubiyetle birlikte bu sezon bir ilki yaşadı. Konyaspor'un İlhan Palut'la yolların ayrılmasının ardından yaşadığı büyük çöküş dikkat çekti.

Konyaspor puanı unuttu İlhan Palut sonrası büyük çöküş, bu sezon bir ilk

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında İstanbulspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka sarı-siyahlıların galibiyetiyle sona erdi. Konyaspor'da İlhan Palut'un ardından göreve gelen Aleksandar Stanojevic'in kötü serisi devam etti. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Konyaspor'da 2-1'lik Beşiktaş mağlubiyeti sonrası İlhan Palut'la karşılıklı anlaşma sonucunda yollar ayrıldı. Yeşil-beyazlılar saatler sonra Aleksandar Stanojevic ile sözleşme imzaladı. 49 yaşındaki teknik direktörle 30 Haziran 2024'e kadar anlaşma sağlandı.

KUPAYA VEDA EDİLDİ

Konyaspor'da Aleksandar Stanojevic yönetimde ilk maç Türkiye Kupası'nda oynandı. Yeşil-beyazlılar, Gaziantep FK deplasmanında rakibine seri penaltı atışları sonucunda elendi ve Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.

ANKARAGÜCÜ VE BAŞAKŞEHİR'E MAĞLUP

Sırp teknik direktörün çalıştırdığı yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü ve Konyaspor ile oynanan maçlarda rakiplerine mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar kendi evinde Ankaragücü'ne 1-0, deplasmanda Başakşehir'e 2-0'lık skorla kaybetti.

Haberin Devamı

Konyaspor'da Amir Hadziahmetovic ve Zymer Bytyqi ile yolların ayrılmasının ardından İstanbulspor'la karşı karşıya gelindi. Yeşil-beyazlılar kendi evinde oynadığı maçta rakibine 1-0 yenilerek mağlubiyet serisini devam ettirdi. Aleksandar Stanojevic yönetimindeki yeşil-beyazlılar üst üste 3'üncü kez mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Konyaspor puanı unuttu İlhan Palut sonrası büyük çöküş, bu sezon bir ilk

BU SEZON BİR İLK

Konyaspor, İstanbulspor maçıyla birlikte bu sezon bir ilki yaşadı. Yeşil-beyazlılar ilk kez üst üste iki iç saha maçından mağlubiyetle ayrıldı. Aleksandar Stanojevic'in öğrencileri bu sezon ilk kez 3 maç üst üste gol sevinci yaşayamadı.

YÖNETİM İSTİFA TEPKİSİ

Konyaspor'da yıldız isimlerin takımdan ayrılması ve üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından taraftarlar yönetime tepki gösterdi. İstanbulspor maçının son dakikalarında takımı alkışlayarak protesto eden taraftarlar bir süre sonra "Yönetim istifa" tezahüratlarında bulundu.