Konyaspor Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic: Mücadeleden şikayetçi değilim

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic: Mücadeleden şikayetçi değilim

21.01.2024 - 19:29 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 21'inci haftasında Konyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona ererken maçın ardından Konyaspor teknik direktörü Fahrudin Omerovic açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic: Mücadeleden şikayetçi değilim

Süper Lig'in 21'inci haftasında Konyaspor, sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, oyuncularının mücadelesinden şikayetçi olmadığını anlatarak, ''Antalyaspor'a gelince zaten maçtan önce biliyorduk, iyi oynayan bir takım. Uzun zamanda oturmuş bir kadroya sahip, uzun zamandır beraber oynayan çok oyuncu var. O bizim için dezavantaj. Onu biliyorduk. Maçı lehimize çevirmek için biraz daha oyunu ikili mücadeleye sokmaya çalıştık. İlk devre gayet iyiydi. Avantajı da yakaladık. İkinci devre gelince biraz daha 1-0'lık avantajdan sonra ister istemez takım biraz daha geriye doğru çekildi. Zaten Antalyaspor'un belki de tam istediği buydu. Ama mücadeleden şikayetçi değilim. Oyun her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor" ifadelerini kullandı.