Konferans Ligi İlhan Palut'un öğrencileri tamam ya da devam maçında! Konyaspor-Vaduz maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

İlhan Palut'un öğrencileri tamam ya da devam maçında! Konyaspor-Vaduz maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

11.08.2022 - 14:51 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Konyaspor 1-1'in rövanşında sahasında Vaduz'u konuk edecek. Bir önceki turda BATE Borisov'u eleyen Konyaspor, Vaduz'u elemesi halinde play-off'ta Neftçi-Rapid Wien eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek. Peki Konyaspor-Vaduz maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

İlhan Palutun öğrencileri tamam ya da devam maçında Konyaspor-Vaduz maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda

Konyaspor-Vaduz maçı için geri sayım devam ediyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında sahasında Vaduz'u konuk edecek. Temsilcimiz 1-1'in rövanşında Vaduz'u kendi sahasında taraftarı önünde yenip bir üst tura çıkmanın hesaplarını yapıyor. Peki Konyaspor-Vaduz UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

KONYASPOR-VADUZ UEFA KONFERANS LİGİ 3. ÖN ELEME TURU RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Konyaspor-Vaduz UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı bu akşam saat 20:00'de başlayacak. Mücadele A Spor ekranından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak.

KONYASPOR-VADUZ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Konyaspor: Sehic, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner Dikmen, Michalak, Rahmanovic, Amilton, Chikalleshi.

Vaduz: Büchel, Gasser, Gabriel Isik, Traber, Fehr, Dobras, Gajic, Goelzer, Fosso, Sutter, Tunahan Çiçek.

Yazarlar