Galatasaray Kopenhag maçı öncesi Galatasaray'a müjdeli haber!

Kopenhag maçı öncesi Galatasaray'a müjdeli haber!

09.12.2023 - 13:50 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor galibiyeti sonrası Şampiyonlar Ligi'ne yönelen Galatasaray'da hazırlıklar başladı. Sarı-kırmızılı ekibe bir süredir sakatlığı bulunan yıldız futbolcudan da müjdeli haber geldi.

Kopenhag maçı öncesi Galatasaraya müjdeli haber

Galatasaray'da kritik Kopenhag maçı öncesi müjdeli haber geldi. Sarı-Kırmızılı takımın Kolombiyalı oyuncusu Davinson Sanchez takımla çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

TAKIMLA BERABER ÇALIŞTI

Sarı-Kırmızılı takım 3-1'lik Adana Demirspor galibiyetinin ardından ara vermeden Kopenhag maçı hazırlıklarına başladı. Kopenhag bugün gerçekleştirilen idmanda takımla beraber çalıştı.

Okan Buruk geçtiğimiz günlerde Davinson Sanchez'in pazar günü takımla çalışmalara başlayacağını söylemişti.

Kolombiyalı stoper, gösterdiği performansla teknik direktör Okan Buruk'un vazgeçilmezlerinden olan Kolombiyalı savunma oyuncusu Alanyaspor maçında sakatlık geçirmişti. Sol üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma tespit edildiğini açıklanmıştı.

Kopenhag maçı öncesi Galatasaraya müjdeli haber

DAVINSON AÇIKLAMA YAPMIŞTI!

"Kopenhag maçı çok zor bir maç olacak. Ama biz oraya her zaman olduğu gibi ilk maçta da olduğu gibi, kazanmak için çıkacağız. Ve her şey bizim elimizde. Old Trafford'a gittiğimiz zaman da aynısı yaptık. Allianz Arena'ya gittiğimizde de aynısı yaptık. Orada da kendi oyunumuzu biz nasıl oynuyorsak ve nasıl oynamak istiyorsak onu yapmak için çıkacağız. Çok önemli bir maç, gruptan çıkmak istiyoruz, ilk günden beri koyduğumuz hedef bu. Ve oraya da kazanmak için gideceğiz, kendimiz nasıl oynuyorsak öyle oynayacağız ve tur atlayıp dönmek için hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmak için orada olacağız."

Haberin Devamı