Galatasaray Kopenhag'da Galatasaray korkusu! Taraftarlardan özel önlem

Kopenhag'da Galatasaray korkusu! Taraftarlardan özel önlem

11.12.2023 - 12:45 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih'in ardından gruptan çıkacak takım 12 Aralık Salı günü belli olacak. Kritik maç öncesi Kopenhag'da Galatasaray korkusu başladı. İşte detaylar...

Kopenhagda Galatasaray korkusu Taraftarlardan özel önlem

Kopenhag kulübü yarın akşam Parken Stadı’nda Galatasaray’a karşı oynayacakları Şampiyonlar Ligi A grubu maçıyla ilgili olarak ekstra güvenlik önlemi alındığını internet sitesinden duyurdu.

Haberin Devamı

EKSTRA GÜVENLİK ÖNLEMİ

Parken Stadı etrafında bir "dış halka" oluşturulacağını belirten Kopenhag kulübü, stadyuma girmeden önce iki "kontrol noktası" olacağını, saat 15.00 itibarıyla girişlerde herkesin aranıp biletler ve sezonluk kartların titizlikle kontrol edileceği vurguladı.

GALATASARAYLI TARAFTARLA ÖZEL TRENLE GİDECEK

Galatasaray taraftarlarının Kopenhag Belediye Meydanında (Raadhuspladsen) buluşacağı ve özel trenle Svanemöllen İstasyonu'na gelmesi beklendiğine vurgu yapılırken, saat 19.30 gibi Österbrogade ana caddesinden yürünerek Gunnar Nu Hansens Meydanından D tribünün olduğu bölgeden Parken Stadı’na giriş yapacakları belirtildi.

OTELİN ETRAFINDA DEVRİYE GEZECEKLER

Galatasaray taraftarlarının, futbolcuların kalacağı otelin etrafında Kopenhag taraftarlarının havai fişek gibi gösteri yapıp, uyumalarını engelleyecek eylemleri engellemek için devriye gezecekleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Yazarlar