Galatasaray Küçük Drogba Antalya'ya geldi

Küçük Drogba Antalya'ya geldi

31.03.2013 - 16:53 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba'nın oğlu Isaac Drogba'nın da forma giydiği Chelsea ile Biebrich02 karşılaştı.

Küçük Drogba Antalyaya geldi

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen 4'üncü Uluslararası Vodafone Evrenseki Kupası'nın açılış karşılamasında U-13 Kategorisi'nde, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba'nın oğlunun da oynadığı Chelsea, Biebrich02'yi 2-0 yendi.

Haberin Devamı

Uluslararası Vodafone Evrenseki Kupası'nda, Chelsea, Milan, Bayern Münih, Villareal, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi pek çok ünlü kulübün 13 ve 15 yaş altı alt yapı takımları mücadele ediyor.

Toplam 70 takımın katıldığı turnuva, U-13 Kategorisi'nde Galatasaray'ın yıldızı Didier Drogba'nın oğlu Isaac Drogba'nın da formasını giydiği Chelsea ve Biebrich02 takımları arasında oynanan karşılaşmayla başladı. Chelsea'nın 2-0 kazandığı maç öncesinde Isaac Drogba'ya, gazeteciler ve maçı izlemeye gelenler yoğun ilgi gösterdi. Isaac Drogba, yedek başladığı maçın son 2 dakikasında forma giydi.

PİONTEK MAÇLARI İZLEDİ

Isaac Drogba, takımının Ankaraspor'la oynadığı karşılaşmada da yedek olarak maça katıldı. Chelsea bu maçı da 3-0 kazandı. Chelsea'nın, Biebrich02 ve Ankaraspor'la oynadığı maçları, Türkiye milli futbol takımı eski teknik direktörü Sepp Piontek de izledi. Piontek'in maç boyunca sürekli not alması dikkat çekti. Chelsea, turnuvanın favorisi olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

HAYRANLARI DROGBA'YI BEKLİYORDU

Galatasaray'ın yıldızı Didier Drogba'nın, dün oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından özel uçakla Antalya'ya gelerek oğlunun maçlarını izleyeceği öne sürülünce pek çok Galatasaray taraftarı, Emirhan Spor Kompleksi'ne geldi. Ancak Drogba'nın, Galatasaray'ın 3 Nisan Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le oynayacağı karşılaşmanın hazırlıkları nedeniyle turnuvaya gelemediği belirtildi.

2 Nisan Salı günü U-13 Kategorisi'nde All-Star maçı oynanacak turnuva, 4 Nisan'da final maçlarının ardından ödül töreniyle sona erecek.

Haberin fotoğrafları için tıklayın