Basketbol Küçükçekmece'de 'Streetball Turnuvası' heyecanı başladı

Küçükçekmece'de 'Streetball Turnuvası' heyecanı başladı

06.05.2015 - 16:45 | Son Güncellenme:

Havaların ısınmasıyla birlikte, sokaklar da basketbolla dolup taşmaya başladı. Küçükçekmece Belediyesi de muhteşem bir organizasyon için kolları sıvadı.

Küçükçekmecede Streetball Turnuvası heyecanı başladı

19 Mayıs tarihinde Halkalı Meydan'da organize edilecek 'Streetball Turnuvası' için kayıtların başladığı, Büyük, Genç ve Yıldızlar kategorilerinde sporcuların takımlarını kurarak başvuruda bulunabileceği açıklandı. Şampiyon takıma 3 bin, ikinciye bin 500 ve üçüncüye de bin lira para ödülü verilecek turnuva için 'www.kucukcekmece.bel.tr/streetballkayit adresinden kayıt yaptırılabileceği, ünlü basketbolcuların da maçları takip edeceği vurgulandı.

Haberin Devamı

İstikamet NCAA

Uluslararası Basketbol Akademisi ve Amerikan Kolej Sporları Birliği (NCAA) işbirliği ile Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk kolej basketbolu seçmeleri sona erdi. Toplamda 130’nin üzerinde yerli ve yabancı genç basketbolcunun katıldığı etkinliğin Ankara ayağında Nikola Cupara (Karadağ), Doruk Şahin, Yağız Çimen, Bartu Het, Ayberk Kale, Berkcan Cesur, Deniz Çelen, Mehmet Umut Özden, Fahrettin Okandan, Pavle Milic (Sırbistan), Onurcan Göçmen, Oğuzhan Şahin; İstanbul ayağında ise Tolunay Çiftçi, Matija Milin (Sırbistan), Ozan Kerem Çoban, Ahmet Yahya Cengiz, Atakan Şahin Çoban, Tahir Alkan Özusuğ, Taha Onur Koldamca ve Ege Parlar sponsor firmalar Peak Sports ve Decathlon yetkilileri tarafından belirlenerek çeşitli hediyeler ile ödüllendirildiler. UBA yetkilileri ise Bahçelievler Belediyesi ve Turgut Özal Üniversitesi'ne özel olarak teşekkür etti.

Haberin Devamı

Küçükçekmecede Streetball Turnuvası heyecanı başladı

Yazarlar