Beşiktaş Kulübü lisansını iptal etti! Beşiktaş'ı takibe aldı

Kulübü lisansını iptal etti! Beşiktaş'ı takibe aldı

02.09.2022 - 10:02 | Son Güncellenme:

Transfer döneminin sona ermesine az süre kala Beşiktaş'ta hareketlilik yaşanıyor. Lisansı iptal edilen ve ayrılmasına kesin gözüyle bakılan kanat oyuncusunun siyah-beyazlı takip etmesi heyecanlandırdı.

Kulübü lisansını iptal etti Beşiktaşı takibe aldı

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş topladığı 10 puanla zirveyi Gaziantep FK ile paylaşıyor. Transfer döneminin sona ermesine kısa süre kala siyah-beyazlılar yıldız ismi tekrar gündemine aldı. Lisansı iptal edilen ve ayrılmasına kesin gözüyle bakılan kanat oyuncusunun Kartal'ı takip etmesi heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

KENAN İLE YOLLAR AYRILDI
Beşiktaş ile yollarını ayırarak Schalke ile anlaşan Kenan Karaman, bonservissiz bir şekilde giderken alacaklarını da kulüpte bıraktı. Daha fazla forma şansı bulmak ve yeni bir sayfa açmak için Almanya’nın yolunu tutan Kenan son maçta oyuna girerken ıslıklanmıştı.

SERDAR DA GİTTİ
Bir süredir kadro dışı bırakılan Beşiktaş'ın genç savunmacısı Serdar Saatçı, Portekiz ekibine transfer oldu. Braga bu transferi kulübün resmi internet sitesinden duyurdu. Beşiktaş Kulübü ayrılığı "Profesyonel futbolcularımızdan Serdar Saatçı'nın transferi için SC Braga Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Serdar Saatçı'ya Kulübümüze hizmetleri için teşekkür eder, futbol kariyerinde başarılar dileriz" şeklinde duyurdu.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre Beşiktaş bonuslarla birlikte 2.5 milyon euroya varan bonservis bedeli elde edecek. Sonraki satıştan pay ise %20 olacak.

GENÇLER AVRUPA'YA GİTTİ
Beşiktaş'ta transfer dönemi oldukça hareketli geçti. Siyah-beyazlılarda kadroda düşünülmeyen ve sözleşmeleri sona eren oyuncularla yollar ayrıldı. Süper Lig devinde geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Rıdvan Yılmaz, Rangers'ın yolunu tuttu. 21 yaşındaki sol bek için 4 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Beşiktaş'ın bu transferden bonus maddelerinin yanı sıra sonraki satıştan da pay alacağı belirtildi. Öte yandan Rıdvan Yılmaz, Rangers'a 5 yıllık imza attı.

Beşiktaş'ta dikkat çeken Emirhan İlkhan'a da Torino kanca taktı. 18 yaşındaki merkez orta sahanın sözleşmesinde yer alan 4 milyon 500 bin euroluk serbest kalma bedeli Serie A ekibi tarafından ödendi. Beşiktaş iki oyuncunun satışından toplam 8 milyon 500 bin euro bonservis geliri elde etti.

Kulübü lisansını iptal etti Beşiktaşı takibe aldı

FASSNACHT YENİDEN GÜNDEMDE
Siyah beyazlıların uzun süredir görüşme sağladığı ancak Young Boys'un bonservis konusunda 4 milyon euro'da ısrar etmesi sonrası rafa kalkan Christian Fassnacht'ta sıcak gelişme yaşandı.

LİSANSI İPTAL EDİLDİ
20min'in haberine göre; Young Boys, 28 yaşındaki kanat oyuncusu Fassnacht'ın lisansını iptal etti. Yaşanan bu gelişme sonrasında tecrübeli futbolcunun takım ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

İsviçreli futbolcunun adı Beşiktaş'la anılıyordu. İstanbul'a gelip siyah beyazlı kulübün yöneticileriyle görüşen ve şehri gezen Fassnacht anlaşmaya sıcak bakıyor.

BEŞİKTAŞ'I TAKİBE ALDI
Christian Fassnacht, Beşiktaş'ı sosyal medyadan takibe aldı

Young Boys tarafından lisansı dondurulan ve son maçta kadroda yer almayan Fassnacht'ın bu hamlesi, "Beşiktaş'ın teklifini kabul etti" şeklinde yorumlandı

BEŞİKTAŞ'IN ELİ GÜÇLENDİ
Kulüpler arasında yapılan görüşmeler neticesinde Young Boys'un oyuncu için 4 milyon euro istemesi, Beşiktaş'ın da maksimum 2.5 milyon euroya kadar çıkması sonrasında anlaşma sağlanamamıştı. Bu gelişme sonrasında siyah beyazlı kulübün elinin daha rahat olduğu ve Fassnacht transferini Beşiktaş'ın istediği şartlarda bitirmeye yakın olduğu belirtildi.

4 MAÇTA 2 GOL 1 ASİST
Ağustos ayının başında Young Boys, oyuncunun diz sakatlığı yaşadığını ve 1 ay sahalardan uzak kalacağını ifade etmişti. Christian Fassnacht, Young Boys formasıyla bu sezon çıktığı 4 maçta 2 gol 1 asiste imza atmıştı.

Haberin Devamı

Kulübü lisansını iptal etti Beşiktaşı takibe aldı

Yazarlar