Skorer Kulüplerden Van'da meydana gelen deprem için geçmiş olsun mesajı

Kulüplerden Van'da meydana gelen deprem için geçmiş olsun mesajı

12.06.2022 - 22:09 | Son Güncellenme:

Van'ın Tuşba ilçesinde 21.35'te meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından kulüpler geçmiş olsun mesajları yayımladı.

Kulüplerden Vanda meydana gelen deprem için geçmiş olsun mesajı

AFAD verilerine göre; Van'ın Tuşba ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Van'ın Tuşba ilçesinde saat 21.35'te 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi. Spor kulüpleri yaşanan depremin ardından geçmiş olsun mesajları yayımladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Van'ın Muradiye ilçesinde meydana gelen, çevre illerde de hissedilen depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor; sarsıntıdan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan paylaşımda, "Van’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" notu düşüldü.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Van'ın Muradiye ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını diliyor; depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Van'ın Muradiye ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmamasını diliyor, depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" notu düşüldü.

İstanbulspor'dan yapılan açıklamada, "Van'da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmamasını diliyor, depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Ümraniyespor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Van'da meydana gelen deprem sebebiyle herhangi can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ediyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri yer aldı.

Eyüpspor'dan yapılan açıklamada, "Van'da meydana gelen depremde can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Rizespor Kulübü de Van'da meydana gelen deprem sonrası bir açıklama yaptı. Karadeniz temsilcisinden yapılan açıklamada, "Van'ın Tuşba ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, depremin can ve mal kaybına neden olmamasını diliyoruz" denildi.

Haberin Devamı

Giresunspor'dan yapılan açıklamada, "Van’ın Muradiye ilçesinde meydana gelen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.