Skorer Kumda oynadılar!

Kumda oynadılar!

12.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, İnönü Stadı’nın kumlu zeminine ayak uydurmaları için futbolcularını statta çalıştırdı. Taktik idmanda Mustafa hoca oyuncularını sık sık uyardı

Kumda oynadılar

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, futbolcuların İnönü Stadı’nın kumlu zeminine alışabilmeleri için dünkü çalışmayı statta yaptırdı. Ankaraspor mağlubiyetinden sonra sahaya dökülen kum nedeniyle sitem eden Denizli’nin, oyuncularının Ankaragücü maçında zorluk çekmemesi için böyle bir uygulamaya gittiği öğrenildi.
En son Ertuğrul Sağlam döneminde takımla taraftarı buluşturmak için İnönü Stadı’nda idman yapan siyah-beyazlıların dünkü antrenmanı basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirildi. Yağan yağmur nedeniyle kumun zeminle iyice bütünleşmesi Denizli’yi sevindirirken, futbolcularının yine de sahaya yabancı kalmaması için dünkü taktik idmanını İnönü Stadı’nda yaptıkları açıklandı.
Yönetimle teknik heyet arasında yaşanan iletişim kopukluğu nedeniyle Ankaraspor maçında kumlu zeminde oynamak zorunda kalan Beşiktaş, kampa girecek olması nedeniyle son idmanını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı belirtildi.
Öte yandan siyah - beyazlı takımın dünkü idmanına, sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Uğur İnceman ve Aydın Karabulut katılmadı. Serdar Kurtuluş ile Uğur İnceman’ın Ankaragücü maçında oynamayacak olması kesinleşirken takımdan ayrı düz koşu yapan Tello’nun durumunun ise bugün netlik kazanacağı belirtildi. Yine takımdan ayrı düz koşu yapan Tuna’nın ise yarınki maçta oynayabileceği açıklandı.

Bayram hediyesi, televizyon
Beşiktaş’ın Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen geleneksel bayramlaşması dün Divan Kurulu Lokali’nde gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya, yönetim kurulu adına 2. Başkan Ertuğrul Kumcuoğlu, asbaşkanlar Levent Erdoğan, Behçet Ümitlen, yönetici Nedim Sarsmaz ve Halim Aydın, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ile kulüp üyeleri katıldı. Karadeniz, lokal içinde maçları izledikleri televizyonun eskimiş olduğunu belirterek, üyeler adına Levent Erdoğan’dan yeni televizyon ricasında bulunurken, Erdoğan da bunu olumlu karşıladı.

Yazarlar