Dünyadan Futbol Kuyt Kalou'ya 'gel' dedi

Kuyt Kalou'ya 'gel' dedi

12.05.2015 - 12:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli Dirk Kuyt'ın Salomon Kalou'yu arayarak Feyenoord'a davet ettiği ortaya çıktı.

Kuyt Kalouya gel dedi

Sezon sonundan itibaren Feyenoord forması giyecek olan Dirk Kuyt'ın sadece kırmızı-siyahlılarla sözleşme imzalamadığı aynı zamanda takıma şekil verme girişimlerinde de bulunduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Bir çok takımın gündeminde bulunan ve sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Feyenoord kaptanı Jordy Clasie'yle konuşan sarı-lacivertli futbolcunun, kendisine takımda kalması gerektiğini söylediği ve bu yönde ikna etmeye çalıştığı daha önce Hollanda basınına yansımıştı.

Deneyimli futbolcunun eski bir takım arkadaşına ise 'Feyenoord'a gel' tavsiyesinde bulunduğu ortaya çıktı. Kuyt ile 2003-2006 arası dönemde Hollanda ekibinde birlikte forma giyen Salomon Kalou, oyuncunun kendisine davette bulunduğunu açıkladı.

Hertha Berlin'de oynayan Fildişi Sahilli futbolcu, "Kuyt beni aradı ve kendisinin eski takımına döndüğünü, benim de Feyenoord'a gelmem gerektiğini söyledi. İkimizin birlikte dönmesinin takım için iyi olacağını belirtti. Ancak benim düşüncem bir kaç yıl daha burada oynamak sonra Feyenoord'a dönmek" dedi. 30 yaşındaki Kalou, eski Galatasaraylı ve Chelsea'den takım arkadaşı Drogba'nın yakın arkadaşları arasında yer alıyor.

Yazarlar