Fransa Ligue 1 Kylian Mbappe'ye 400 milyon euroluk teklif! Real Madrid devrede ancak PSG pes etmedi

Kylian Mbappe'ye 400 milyon euroluk teklif! Real Madrid devrede ancak PSG pes etmedi

19.01.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin Real Madrid ile anlaştığı iddiaları sonrası flaş bir hamle geldi. Paris Saint Germain'in yıldız futbolcuya 400 milyon euroluk bir sözleşme sunduğu belirtildi.

Kylian Mbappeye 400 milyon euroluk teklif Real Madrid devrede ancak PSG pes etmedi

Luis Enrique yönetimindeki Paris Saint Germain'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kylian Mbappe ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandığı öne sürüldü. Ligue 1 devinin, Real Madrid ile anlaştığı iddia edilen Fransız futbolcu için yeni bir teklifte bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

RMC Sport'un haberine göre; Paris Saint Germain, Kylian Mbappe ile sözleşme uzatmak için harekete geçti. 25 yaşındaki futbolcuya yıllık 100 milyon eurodan, 4 senelik kontrat önerisinde bulunulduğu vurgulandı.

Kylian Mbappeye 400 milyon euroluk teklif Real Madrid devrede ancak PSG pes etmedi

Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'in bu teklifine henüz olumlu veya olumsuz bir dönüş yapmadığı aktarıldı. Fransız forvet için Real Madrid'in yanı sıra Liverpool'un da devrede olduğu kaydedildi.

Kylian Mbappe, bu sezon Paris Saint Germain'de 25 müsabakada forma şansı buldu. Fransız futbolcu bu süreçte 26 kez rakip fileleri havalandırdı. Tecrübeli forvet aynı zamanda 4 asist üretti.

Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 25 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 180 milyon euro.

Haberin Devamı

Kylian Mbappeye 400 milyon euroluk teklif Real Madrid devrede ancak PSG pes etmedi

AS Boundy altyapısında futbola başlayan Kylian Mbappe daha sonra INF Clairefontaine ve Monaco formaları giydi. Paris Saint Germain, 2018-2019 sezonu başında Kylian Mbappe için 180 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

25 yaşındaki santrfor, Fransa Milli Takımı'nda 75 maça çıktı ve 46 kez rakip fileleri havalandırdı. Kylian Mbappe daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Dünya Kupası şampiyonluğu
1 - Uluslar Ligi şampiyonluğu
6 - Fransa Ligue 1 şampiyonluğu
3 - Fransa Süper Kupası şampiyonluğu
3 - Fransa Kupası şampiyonluğu
2 - Fransa Lig Kupası şampiyonluğu