İspanya La Liga La Liga'da Enes Ünal fırtınası! Yine yazdı

La Liga'da Enes Ünal fırtınası! Yine yazdı

19.03.2022 - 09:12 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga'nın 29. haftasında Athletic Bilbao'ya konuk olan Getafe'de son haftaların formda ismi Enes Ünal yiine boş geçmedi. Milli futbolcu La Liga'da gol krallığı için Benzema ile yarışıyor.

Getafe, İspanya La Liga'nın 29. haftasında Athletic Bilbao'ya konuk oldu. Getafe'nin tecrübeli santraforu Enes Ünal gösterdiği performansla müsabakaya damga vurdu.

Haberin Devamı

Getafe, karşılaşmanın 3. dakikasında köşe vuruşunda gelen topu kafa vuruşuyla ağlara gönderen Enes Ünal ile 1-0 öne geçti.

GOL KRALLIĞI YARIŞINDA
La Liga'da bu sezon Getafe'nin attığı 27 golün 14'ünde imzası olan Enes, gol krallığı yarışında da Karim Benzema'nın (22 gol, Real Madrid) ardından Vinicius (Real Madrid) ile birlikte 2. sırada yer alıyor.

La Ligada Enes Ünal fırtınası Yine yazdı

10 KİŞİ KALDILAR
Karşılaşmanın 66. dakikasında Jorge Cuenca kırmızı kart görerek, Getafe'yi 10 kişi bıraktı.

ENES 87'DE KENARA GELDİ
Ev sahibi takım ise 29. dakikada Yuri Berchiche ile beraberliği sağladı. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Getafe'de ilk 11'de sahaya çıkan ve 32. dakikada sarı kart gören Enes, 87. dakikada oyundan alındı ve yerine Jaime Mata girdi. Getafe'deki diğer Türk futbolcu Okay Yokuşlu da yedeklerden başlayarak, 78. dakikada Oscar Rodriguez'in yerine oyuna girdi.

Haberin Devamı

La Ligada Enes Ünal fırtınası Yine yazdı

MİLLİ TAKIMA TEKRAR ÇAĞRILDI
A Milli Takım'ın Portekiz ile oynayacağı 2022 Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off maçının aday kadrosuna alınan Enes, Getafe'de gösterdiği başarılı performansla kısa bir aradan sonra tekrar milli takıma çağırıldı.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK
24 yaşındaki golcü oyuncunun Getafe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Enes Ünal'ın güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

La Ligada Enes Ünal fırtınası Yine yazdı

9 MİLYON EUROYA GELDİ
Bursaspor altyapısında futbola başlayan Enes Ünal daha sonra Manchester City, Genk, NAC Breda, Twente, Villarreal, Levante ve Real Valladolid formaları giydi. Getafe, geçtiğimiz sezon Enes Ünal'ın bonservisi için Villarreal'e 9 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

La Ligada Enes Ünal fırtınası Yine yazdı

 

Yazarlar