İspanya La Liga La Liga'da skandal olay! Kadın hakem kanlar içinde kaldı

La Liga'da skandal olay! Kadın hakem kanlar içinde kaldı

26.02.2024 - 14:54 | Son Güncellenme:

La Liga'da Real Betis kendi sahasında Athletic Bilbao ile karşı karşıya geldi. 4 golün atıldığı karşılaşmada futbolseverleri dehşete düşüren bir olay yaşandı.

La Ligada skandal olay Kadın hakem kanlar içinde kaldı

İspanya La Liga'nın 26. haftasında Real Betis'in sahasında Athletic Bilbao'yu konuk ettiği karşılaşma sahalarda daha önce görülmemiş bir olaya sahne oldu. Benito Villamarin'de oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-1 galip bitirdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 13. dakikasında Avila'nın attığı golün ardından şoke eden bir olay yaşandı. Saha kenarındaki kameralardan biri 37 yaşındaki kadın yardımcı hakem Guadalupe Porras Ayuso'ya çarptı. Kafasına darbe olan başarılı hakemin kafası kanlar içinde kalırken, ilk müdahalesi saha içinde yapıldı. Sedyeyle ambulansa taşınan Ayuso yerini dördüncü hakem Néstor Holgueras Castellanos'a bırakmak zorunda kaldı.

La Ligada skandal olay Kadın hakem kanlar içinde kaldı

FENERBAHÇE MAÇINDA GÖREV YAPMIŞTI

Guadalupe Porras Ayuso, bu sezon Fenerbahçe'nin sahasında Bulgaristan ekibi Ludogorets Razgrad'ı 3-1 mağlup ettiği maçta da görev yapmıştı. Karşılaşmayı Guillermo Cuadra yönetirken, Ayuso ise yardımcı hakem olarak görev almıştı.

 

 

Yazarlar