İspanya La Liga Laporta'dan taraftarları heyecanlandıran Messi cevabı

Laporta'dan taraftarları heyecanlandıran Messi cevabı

18.04.2023 - 13:05 | Son Güncellenme:

PSG'de ki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Messi için Barcelona'ya geri döneceği haberleri artarken Barcelona başkanı Laporta'dan açıklama geldi.

Laportadan taraftarları heyecanlandıran Messi cevabı


2021 yılında Barcelona'nın yaşadığı mali krizlerden dolayı takımdan ayrılarak Fransız kulübü PSG'ye transfer olan Messi, kulübü ile sözleşmesinde son senesine girdi ancak kulüp ile hala yeni bir sözleşme imzalamadı. Bunun ardından Arjantinli yıldızın tekrardan Barcelona'ya döneceği iddiaları artarken Barcelona başkanı Laporta, taraftarlarla fotoğraf çektirdiği anda bu soruya yanıt verdi.

Haberin Devamı

'FUTBOLU BARCELONA'DA BIRAKMALI'
Barcelona başkan vekili Rafa Yuste'nin birkaç hafta önce yapmış olduğu açıklamada, Messi ile temas halinde olduklarını söylemişti. "Hayattaki güzel hikayelerin iyi bitmesi gerektiğine inanıyorum. Leo Messi ve ailesi, onlara ne kadar düşkün olduğumu biliyor. Leo'nun ayrılığı sırasında çok kötü oldum. Eğer La Masia ve altyapıdan bahsediyorsak, Messi'den bahsediyoruz demektir. Elbette, onun geri dönmesini çok isterim. Lionel Messi ile temas halindeyiz, evet!"

'HER ŞEY MÜMKÜN'
Başkan vekili koşulların sağlanması halinde her şeyin mümkün olduğunu söyleyerek taraftarları heyecanlandırmıştı. "Koşulları yerine getirebilirsek her şey mümkün, Leo, şu an bir Paris oyuncusu. Ben sadece kendi duygularımı anlatıyorum. Paris'in günlük işlerine karışmak istemem. Ancak, Messi'yi geri getirebilmek için şartları zorlayacağız."

Haberin Devamı

TRANSFERDE YEŞİL IŞIĞI YAKTI
Barcelona'nın Geta ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından taraftarlarla fotoğraf çektiren Laporta'ya bir taraftar, "Messi Barcelona'ya geri dönecek mi?" sorusuna Laporta, "Evet" cevabını vererek taraftarları heyecanlandırdı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI
Messi PSG ile bu sezon çıktığı 35 maçta 20 gol ve 18 asist kaydetti.

Laportadan taraftarları heyecanlandıran Messi cevabı

Yazarlar