Trabzonspor Larsen’e Bröndby kancası

Larsen’e Bröndby kancası

16.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sezon başında Trabzonspor’a katılan başarılı sağ bek Larsen için ülkesi Danimarka’nın önde gelen kulüplerinden Bröndby’nin devreye girdiği bildirildi

Larsen’e Bröndby kancası

İRFAN KURTULMUŞ

Haberin Devamı

Trabzonspor’un bu sezon başında kadrosuna kattığı Danimarkalı sağ bek Lars Stryger Larsen için sürpriz bir gelişme yaşandı. Danimarka’nın ünlü kulüplerinden Bröndby’nin ara transfer döneminde Larsen’i kadrosuna katmak istediği bildirildi. 

Danimarka’da yayın yapan B.T.’nin haberine göre, Bröndby’nin yeni sahipleri “Global Football Holding’in” takıma gerekli takviyelerin yapılması için kesenin ağzını açtığı belirtildi. Bröndby’nin sportif direktörü Carsten Jensen ve ekibinin, hem sağ bek hem de sol bek oynayabilen 31 yaşındaki futbolcu Larsen’in, ara tranferde ya da sezon sonu transfer edilmesi için büyük çaba harcadıkları öne sürüldü.

Danimarka’nın Katar’da yapılacak Düna Kupası kadrosunda da yer alan Larsen’in, Trabzonspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Daha önce 2009-2013 yılları arasında Bröndby’de oynayan 31 yaşındaki futbolcunun transferinin kolay olmayacağı vurgulandı. Trabzonspor’un Larsen için önemli bonservis bedeli isteyecebileceği dile getirildi. 

Haberin Devamı

Yazarlar