Galatasaray Lazio'nun teklifine Galatasaray'dan ret

Lazio'nun teklifine Galatasaray'dan ret

26.08.2013 - 10:09 | Son Güncellenme:

Lazio'nun Burak Yılmaz için yaptığı 9 milyon euroluk teklif sert bir dille reddedildi.

Lazionun teklifine Galatasaraydan ret

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim, Burak Yılmaz ile ilgili transfer spekülasyonlarının artık son bulmasını istiyor.
Özellikle teknik direktör Fatih Terim 6+0+4 uygulamasının ardından Burak Yılmaz'ın kesin olarak kadroda tutulmasını gerektiğini başkan Ünal Aysal'a iletti. Terim'in bu görüşü sonrasında Burak YIlmaz için Lazio Kulübü'nden gelen 9 milyon euroluk bonservis teklifi başkan Ünal Aysal tarafından son derece etkisiz bulundu. Ayrıca Burak YIlmaz transfer edilirken, Trabzonspor ile yapılan protokol gereği satışından bordo mavili kulübe yüzde 25 bonus verilecek olması, Lazio'nin teklifini G.Saray için son derece düşük olarak değerlendirildi.
Lazio'nun ısrarlı teklifi karşısında Sportif Kordinatör Bülent Tulun kesin bir dile Burak YIlmaz'ın satışını düşünmediklerini iletti. Bülent Tulun, Burak YIlmaz'ın satışının mümkün olması için teklif edilecek rakamın 20 milyon euronun üzerinde olması gerektiğini de İtalyan Kulübü'ne bildirdi.

Haberin Devamı

Lazio Başkanı'ndan Burak mesajı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

İtalyan ekibinin başkanı taraftarını heyecanlandıracak bir açıklama yaptı, “Burak… Hücum gücümüzü artıracak bir transfer mutlaka yapacağız” dedi

Lazio Başkanı Claudio Lotito, Burak Yılmaz’ın transferi konusunda mavi beyazlı ekibin taraftarlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Lazio taraftarının büyük bir sabırsızlıkla yapılacak forvet transferini beklediğini söyleyen Lotito, son günlerde öne çıkan ismin Burak olduğunu itiraf ederek, “Ofansif potansiyelimizi artırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Burak veya başka bir oyuncu… Sonuçta taraftarımızın memnun kalacağı birisini mutlaka alacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Teknik Direktör Petkovic’in önceki gün yaptığı açıklama ile örtüşen başkanın sözleri Çizme’de, ilk hedefin Burak olduğu, bu transferde sorun çıkması durumunda başka isimlere yönelineceği şeklinde yorumlandı. Öte yandan Roma ekibinin daha önceki teklifi olan 8 milyon euro+bonuslar formülünde iyileştirmeye gittiği öğrenildi. Teklifi 9.5 milyon+bonus ödemeler şeklinde güncelleyen İtalyanların, sarı kırmızılı ekiple görüşmelere devam ettiği ifade edildi.

Yazarlar