Skorer Leçkov için arama emri çıkartıldı

Leçkov için arama emri çıkartıldı

24.03.2010 - 12:37 | Son Güncellenme:

.

Leçkov için arama emri çıkartıldı

Bir dönem Beşiktaş takımında da top koşturan Bulgaristan’ın eski milli futbolcusu ve Sliven (İslimiye) kenti belediye başkanı Yordan Leçkov hakkında, trafik polisiyle kavga ederek olay yerinden kaçmaktan arama emri çıkarıldığı bildirildi.

Sofya Emniyet Müdürü Başkomiser Valeri Yordanov, yaptığı açıklamada, özel otomobili ile aşırı sürat yaptığı için bir trafik ekibi tarafından durdurulan Leçkov’un trafik polisleriyle söz dalaşına girdiğini ve evraklarını polislerin yüzüne atarak olay yerinden kaçtığını ileri sürdü. Leçkov’un görgü tanıklarının önünde polislere hakaret ettiğini de kaydeden Yordanov, belediye başkanı hakkında arama emri çakarıldığını bildirdi.

Yordan Leçkov ise yaptığı açıklamada olayı "polisin küstahlığı" olarak niteledi. Leçkov kendisini durduran trafik polislerinin son derece kaba davrandıklarını belirterek, "Trafik suçu işlediysem ceza yazsınlar. Kimliğim ve arabamın evrakları onların elinde" diye konuştu.

Leçkov 1994 Dünya Futbol Şampiyonasında dördüncü olan Bulgaristan milli futbol takımında yer alarak büyük bir üne kavuşmuş daha sonra da Beşitaş takımına transfer olmuştu. Beşiktaş’tan olaylı bir şekilde ayrılan Leçkov futbol kariyerine son vererek politikaya atılmıştı. Leçkov iki dönemdir Sliven kentinin belediye başkanı olarak görev yapıyor.

Yazarlar