Beşiktaş Leipzig maçına olaylı hakem Karasev atandı

Leipzig maçına olaylı hakem Karasev atandı

24.09.2017 - 12:25 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş'ın RB Leipzig ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu. Karasev daha önce Siyah beyazlıların Napoli'yle karşılaştığı maçta skandal kararlar vermişti.

Leipzig maçına olaylı hakem Karasev atandı

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş'ın RB Leipzig ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu.

Haberin Devamı

Vodafone Park'ta 26 Eylül Salı günü saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Karasev yönetecek. Sergei Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averyanov ve Tikhon Kalugin yapacak. Maksim Gavrilin'in 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Sergey Lapochkin ve Sergei Ivanov.

Napoli maçında çıldırtmıştı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Napoli deplasmanına konuk olan Beşiktaş'ı en çok zorlayan unsur hakem Sergey Karasev olmuştu.
Mücadelenin 50. dakikasında Napoli adına penaltı düdüğünü çalan Rus hakem, kaçan penaltıdan yalnızca 18 dakika sonra tartışmalı bir kararla Caner'in rakibine yaptığı müdahelede tereddüt etmeden beyaz noktayı göstermişti.
Tartışmaya açık olan iki karar da insiyatifini ev sahibinden yana kullanan Karasev, ikili mücadelelerdeki takdir haklarını da genellikle Napoli'den yana kullanmıştı.

Yazarlar