Şampiyonlar Ligi Leipzig-Manchester City Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Leipzig-Manchester City Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

07.12.2021 - 13:55 | Son Güncellenme:

Leipzig-Manchester City maçı için geri sayım devam ediyor. Şampiyonlar Ligi A grubu son maçında Leipzig, Red Bull Arena'da Manchester City'i konuk ediyor. 4 puanla 3'üncü sırada bulunan Leipzig Avrupa'da yoluna devam etmek için kader maçına çıkıyor. Peki Leipzig-Manchester City maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Leipzig-Manchester City Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Leipzig-Manchester City maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Gruptan lider olarak çıkmayı büyük oranla garantileyen Manchester City grubun son maçında deplasmanda Leipzig'e konuk oluyor. Grupta aynı Club Brugge ile aynı puanda yer alan Leipzig UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilmek için City karşısında puan alabilmek için sahaya çıkacak. Manchester City'e kaybetmesi halinde ise Paris Saint Germain'in Club Brugge karşısında alacağı galibiyeti bekleyecek.

Haberin Devamı

LEİPZİG-MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Leipzig-Manchester City maçı bu akşam saat 20:45'te başlayacak. Mücadele Exxen platformu üzerinden yayımlanacak. Red Bull Arena'da oynanacak olan maçı İsviçre'li hakem Sandro Scharer yönetecek.

CİTY SAHASINDA OYNANAN İLK MAÇI FARKLI KAZANMIŞTI!

A grubunun lideri Manchester City, bu akşam konuk olacağı Leipzig ile Etihad Stadyumu'nda oynanan ilk maçı 6-3'lük skorla kazanmıştı. City'nin golleri Nathan Ake, Mordi Mukiele kendi kalesine, Riyad Mahrez (penaltı) Grealish, Cancelo, Jesus'un ayağından bulduğu gollerle kazanmıştı. Leipzig'in gollerini ise Christopher Nkunku kaydetmişti.

Yazarlar