GalatasarayLeo Dubois: Şampiyonluk için geldim

Leo Dubois: Şampiyonluk için geldim

24.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

G.Saray’ın yeni transferlerinden Leo Dubois, rekabeti sevdiğini ve bunun için hazır olduğunu söyledi, “Sakatlık biraz fren yapmama sebep oldu. Şu anda %100 olarak geri döndüm. Buraya oynamaya ve şampiyonluklar kazanmaya geldim” diye konuştu.

Leo Dubois: Şampiyonluk için geldim

Galatasaray’ın yeni transferlerinden Leo Dubois dün yapılan idman öncesinde soruları yanıtlarken, “Buraya oynamaya ve şampiyonluklar kazanmaya geldim” dedi.

Haberin Devamı

Sezon başında sakatlık yaşadığını hatırlatan tecrübeli futbolcu, “Bu sakatlık biraz fren yapmama sebep oldu. Şu anda yüzde yüz olarak geri döndüm ve tekrardan da takıma yardımcı oluyorum. Fiziksel olarak da gayet iyi olduğumu düşünüyorum. Oynadığım için mutluyum” değerlendirmesinde bulundu.

Takımda çok kaliteli isimlerin olduğunu ve oluşacak rekabetten herkesin iyi etkileneceğini sözlerine ekleyen Dubois şöyle devam etti: “Şampiyon olmak için rekabete ihtiyacınız var. Bu takım için pozitif bir anlam taşıyor. Şu anda sol tarafta oynuyorum. Daha önce oynadığım takımlarda sağda da oynadım, solda da oynadım. Bana çok fazla fark etmiyor. Ne tarafta bana görev verilirse, o tarafta oynayabilirim.”

‘Zamana ihtiyaç var’

Haberin Devamı

Şampiyonluk hedefi doğrultusunda büyük oyuncuların önemine vurgu yapan Fransız futbolcu, “Bizim hedefimiz şampiyonluk yolunda büyük oyuncular ile devam etmek. Antrenmanlara baktığımız zaman, iyi bir şekilde çalışıyoruz. Bunu gerçekleştirmek için de çaba sarfediyoruz. Ancak biraz zamana da ihtiyacımız var. Bu zamanda takımın bazı otomatizmleri kazanması için gerekli. Kendi açımdan baktığım zaman rekabeti seviyorum ve ilerleyen dönemde de bu otomatizmler ile takımın iyi bir yere geleceğini düşünüyorum” diye konuştu.

‘Gol katkısı çok önemli’

Leo Dubois yeni futbol anlayışında defans oyuncusu olarak gole katkı verilmesi gerektiğini de belirtti. Fransız futbolcu, “Tabii ki istatistik futbolda önemli yeri olan bir kavram. Daha önce elde ettiğim istatistiklerden daha iyilerini elde etmek isterim. Kendimi de geliştirmek istiyorum. Gol katkısı yapmak istiyorum. Bir defans oyuncusu olarak da gole katkı vermeniz önemli” ifadelerini kullandı.

Leo Dubois: Şampiyonluk için geldim

KEŞFETYENİ
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'

Cadde | 16.06.2025 - 08:24

Nihal Candan'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Dün hastanede doğum gününü kutlayan Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Yazarlar