Türkiye Kupası Levent Şahin'den forvet cevabı! "En kısa sürede..."

Levent Şahin'den forvet cevabı! "En kısa sürede..."

22.01.2019 - 22:19 | Son Güncellenme:

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Boluspor maçının ardından forvet transferiyle ilgili soruları yanıtladı.

Levent Şahinden forvet cevabı En kısa sürede...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Boluspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray'da yardımcı antrenör Levent Şahin maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Levent Şahin, Bolu seyircisine teşekkür ederek, "İlk geldiğimizde Bolu halkını ve seyircisini görmemiştik. Şimdi Bolu halkına da çok teşekkür ederim. Bizi büyük bir sevgiyle karşıladılar." dedi.

Taraftarların merak ettiği forvet transferiyle ilgili gelen soruya Şahin, "Umarım en kısa zamanda istediğimiz oyuncular gelir" dedi. Muhabirin Göztepe maçında yeni bir forvet görebilir miyiz? sorusuna Şahin, "İnşallah" yanıtını verdi.

Şahin, maçın oynandığı zemininin çok kötü olduğuna vurgu yaparak, "Bizim için sevindirici olan, her iki takım oyuncularının da bu zeminden dolayı herhangi bir sakatlık yaşamamasıydı. Avantajlı dönen taraf biziz. Önümüzdeki hafta da bu avantajı koruyup, 8 takım içinde yerimizi almak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Golü buldukları penaltı pozisyonu ile ilgili bir yorum yapmak istemediğini de kaydeden Şahin, "Biz pozisyona uzaktık. Muhakkak seyrettikten sonra bir yorumumuz olacaktır. Sonuçta her iki takım oyuncuları da bir şeyleri çok istediler. Ama sonlara doğru biraz pozisyon verdik. 'Bu da gayet normaldir.' diyorum ben." değerlendirmesinde bulundu.

Yazarlar