Fenerbahçe Ligin kaderi çiziliyor

Ligin kaderi çiziliyor

09.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe son derece kritik bir sınava çıkıyor.

Ligin kaderi çiziliyor

Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe son derece kritik bir sınava çıkıyor. Sarı-lacivertlilerin hayal kırıklığı yaşadığı sezonda bitime 10 hafta kala önemli bir mücadele yapılacak.

Haberin Devamı

Hem üst sıralar hem de alt sıralar yakından etkilenecek. Fenerbahçe’nin kazanması halindeki senaryolarda lig yarışı yeniden heyecanlanacak. Alt sıralarda da küme düşme hattında puan durumu baştan şekillenecek.

Öte yandan, Başakşehir’in 3 puan alması halinde sarı-lacivertliler, küme düşme hattında tehlikeli noktada kalmaya devam edecek. Turuncu-lacivertliler şampiyonluk yarışında zirvedeki rahatlığını güçlendirecek, rakiplerini psikolojik olarak bozacak.

En zor deplasman

Fenerbahçe, lider Medipol Başakşehir’i deplasmanda yenmekte oldukça zorlanıyor. Sarı-lacivertliler, rakibiyle deplasmanda yaptığı 10 lig maçından sadece 2’sini kazanabildi. Deplasmandaki 7 müsabakayı yitiren sarı-lacivertliler, birinde ise berabere kaldı.
Rakibiyle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 6, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda ise 4 maça çıkan sarı-lacivertliler fileleri 9 kez havalandırdı, kalesinde 16 gole engel olamadı. Fenerbahçe, Medipol Başakşehir karşısında deplasman galibiyetlerini 2010-2011 sezonunda 1-0, geçen sezon da 2-0’lık skorlarla aldı.
Ligin kaderi çiziliyor