İspanya La Liga Lionel Messi'den Barcelona itirafı! 'Veda etmeyi hak ediyorum'

Lionel Messi'den Barcelona itirafı! 'Veda etmeyi hak ediyorum'

31.10.2023 - 18:13 | Son Güncellenme:

MLS ekiplerinden Inter Miami'de forma giyen Lionel Messi, kariyerinin 8'inci Ballon d'Or'unu kazanmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arjantinli futbolcu, Barcelona'ya geri dönme ihtimaline dair soruyu cevapladı.

Lionel Messiden Barcelona itirafı Veda etmeyi hak ediyorum

Fransa'da düzenlenen Ballon d'Or töreninde yılın en iyi futbolcusu unvanının 8'inci kez sahibi olan Lionel Messi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Arjantinli on numara, La Liga devi Barcelona'ya geri dönme ihtimaline dair gelen soruya cevap verdi.

Haberin Devamı

Barcelona'yı çok sevdiğini dile getiren Lionel Messi, "Barcelona'dan ayrıldığımda çok ilginç hissettim. Daha farklı bir şekilde veda etmek isterdim. Yaşadığımız ve paylaştığımız onca anıyı düşündüğüm zaman iyi bir ayrılık olmadı" ifadelerini kullandı.

Lionel Messiden Barcelona itirafı Veda etmeyi hak ediyorum

Barcelona'ya geri dönüş ihtimaline dair gelen soruyu Lionel Messi, "Barcelona'ya veda etme şansını hak ettiğimi düşünüyorum. Barcelona benim evim, bu kulübü çok seviyorum" şeklinde cevapladı.

Ballon d'Or ödülünün 8'inci kez sahibi olmasıyla ilgili konuşan Lionel Messi, "Uzun zamandır Ballon d'Or hakkında düşünmüyordum. Bu ödülü kazanmak hiçbir zaman benim için öncelik olmadı. Özellikle kariyerimin şu aşamasında, başarabileceğim her şeyi başarmışken çok fazla düşündüğüm bir konu değil" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Lionel Messiden Barcelona itirafı Veda etmeyi hak ediyorum

Ballon d'Or ödülünü belki de son kez kazandığını belirten Arjantinli on numara, "Bence bu benim bu ödülü son kazanışımdı. Bu başarıları elde ettiğim için ve 8 Ballon d'Or kazanan tek oyuncu olduğum için mutluyum" dedi.

Ballon d'Or ödülünü Paris Saint Germain taraftarlarına sunmak isteyip istemediğine dair gelen soruya Lionel Messi, "PSG taraftarlarının bunu istediğini sanmıyorum" cevabını verdi.

RONALDINHO: TAVSİYEYE İHTİYACI YOKTU

Lionel Messi'nin başarılarıyla ilgili eski takım arkadaşı Ronaldinho konuştu. Brezilyalı efsane açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ben, Deco ve bütün Barcelona'daki tüm oyuncular, Messi'yi genç takımdan beri takip ediyorduk. Her zaman onun en iyisini yapacağını düşünüyorduk. Onun hiçbir tavsiye ihtiyacı yoktu. Ona verdiğim tek tavsiye 'Oyundan zevk al' oldu. Arkadaşımın hayallerini gerçekleştirmesini izlemek beni gururlandırıyor."

Yazarlar