Dünyadan Futbol Lionel Messi'nin Inter Miami'deki maaşı belli oldu! Başkan açıkladı

Lionel Messi'nin Inter Miami'deki maaşı belli oldu! Başkan açıkladı

03.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sezon sonunda Fransa temsilci PSG ile ipleri koparan Lionel Messi'nin yeni adresi Inter Miami oldu. Dünya yıldızının MLS ekibinde kazanacağı ücret merak konu olurken, başkan Jorge Mas'tan bu konu hakkında açıklama geldi.

Lionel Messinin Inter Miamideki maaşı belli oldu Başkan açıkladı

Paris Saint-Germain'den ayrıldıktan sonra ABD temsilcisi Inter Miami'ye transfer olan Lionel Messi'nin alacağı ücret merak ediliyordu. Kulüp başkanı Jorge Mas, Arjantinli yıldızın Inter Miami'de kazanacağı ücreti açıkladı.

Haberin Devamı

PSG AYRILIĞI RESMEN AÇIKLADI

PSG Kulübünden "Teşekkürler Leo" mesajıyla yapılan paylaşımda, "Başkentte geçen iki sezonun ardından Messi ile PSG arasındaki yolculuk, 2022-23 sezonunun bitimiyle sona erecek. Kulüp, bir Fransa Süper Kupa ve iki Ligue 1 şampiyonluğu elde eden 7 Altın Top sahibi Messi'ye içtenlikle teşekkür eder." ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda görüşüne yer verilen Messi ise "Kulübe, Paris şehrine ve sakinlerine bu iki yıl için teşekkür ederim. Onlara gelecek için en iyisini diliyorum." yorumunu yaptı.

Lionel Messinin Inter Miamideki maaşı belli oldu Başkan açıkladı

DEV TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

Al Nassr'ın Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmasının ardından Al Hilal de inanılmaz bir transferi gerçekleştirmek istemişti. Paris Saint Germain'den ayrılan Lionel Messi'ye Suudi Arabistan temsilcisi yıllık 500 milyon dolar önermişti. Arjantinli futbolcu, Suudi Arabistan'dan gelen inanılmaz teklifi kabul etmedi.

Haberin Devamı

MESSI'NİN YENİ ADRESİ ABD OLDU

PSG'den ayrılma kararı alan Lionel Messi'nin yeni adresi ABD oldu. Dünya yıldızının MLS ekiplerinden Inter Miami'ye transferi resmen açıkladı.

Lionel Messinin Inter Miamideki maaşı belli oldu Başkan açıkladı

PSG KARNESİ

2021-2022 sezonunda Barcelona'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi, Fransız temsilcisinde toplam 75 resmi maça çıktı. Arjantinli futbolcu söz konusu maçlarda 32 kez gol attı ve 35 kez de asist performansı sergiledi.

Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin yeni takımı Inter Miami'de kazanacağı ücret açıklandı.

"50-60 MİLYON DOLAR"

MLS ekibi Inter Miami'nin başkanı Jorge Mas, "Messi, ABD'de yıllık 50-60 milyon dolar kazanacak. Onu ikna edebilmek için 3 yıldır uğraşıyorum." dedi.

Kulübün diğer ortaklarından David Beckham'ın Messi ile sadece futbol konuştuğunu söyleyen Mas, "Messi'nin üzerinde baskı hissetmesini istemedim. Bütün Dünya Kupası'nı onu ve Arjantin'i izleyerek geçirdim ve yeni sponsorluk anlaşmamız bu transferde büyük rol oynadı." sözlerini sarf etti.

Lionel Messinin Inter Miamideki maaşı belli oldu Başkan açıkladı