BeşiktaşBeşiktaş'ta kötü seri bitti! Ankaragücü mağlup oldu

Beşiktaş'ta kötü seri bitti! Ankaragücü mağlup oldu

19.04.2024 - 21:59 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti.

Beşiktaşta kötü seri bitti Ankaragücü mağlup oldu

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü konuk etti. Karşılaşma Tüpraş Stadyumu'nda oynandı. Mücadelede Bahattin Şimşek düdük çaldı. Bahattin Şimşek'in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ile Yusuf Bozdoğan üstlendi. Beşiktaş, Ankaragücü'nü 2-0'lık skorla mağlup etme başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın gollerini 18'inci dakikada Ernest Muçi ile 67'nci dakikada Jackson Muleka kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 51'e yükseltti. Ankaragücü ise 37 puanda kaldı.

"OYUNU KAZANDIK ANCAK SKORU ALAMADIK"

Maçın başında planlarının tuttuğunu ancak pozisyonları sonuçlandıramadıklarını belirten MKE Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Halil Cihan Ünal, "Geliştirmeye çalıştığımız bir oyunumuz var. Bu maçta da bu oyuna hakim olacağımızı söylemiştik. Planlarımız tuttu ancak sonuçlandıramadığınız zaman böyle olabiliyor. Mağlup olduk. Rakibimizle kupada karşı karşıya geleceğiz. Gerekli dersleri alıp, analizlerimizi yapacağız. Kupada rakibimizle mücadele edip finale çıkmak istiyoruz. Biz Beşiktaş’a önde baskı yaptık. Gollerin bir tanesini geçişten, diğerini duran toptan yedik. Planlarımızın yüzde 70, 80’i tuttu. Oyunu kazandık ancak skoru alamadık" dedi.

"HOCAMIZLA SEZONA DEVAM EDECEĞİZ"

Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu. Serdar Topraktepe'nin gelecek sezon teknik heyette yer alacağını belirten Feyyaz Uçar şu ifadeleri kullandı:

"Bir haftada takımı çok değiştiremezsiniz, yapacağımız şeyler teknik ekibe rahat bir ortam hazırlamak. Takımın teknik heyete olan güveninde olumlu bir hava yaratmak. Hocamızla sezona devam edeceğiz. Belli olmaz, yeni sezonda da en azından Serdar Topraktepe teknik heyetin içinde olacağını biliyor. Belki birinci adam, belki ikinci adam. Oyuncular arasındaki arkadaşlık üzerine çabalarımız oldu. Birbirlerine sarılmaları gerektiğini söyledik. Bireysel olarak Samet Hoca ve ben görüşmeler yaptık. Ortamı biraz toparlamaya, bozuk moralleri biraz düzeltmeye çalıştık. Onun da etkili olduğunu düşünüyoruz."

"CAMİANIN BUNA İHTİYACI VARDI"

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu. Karşılaşma öncesinde futbolcularla konuştuğunu belirten Topraktepe, “Bütün futbolcu arkadaşlarımızla bir karar aldık. Psikolojik olarak taraftarın ve camianın buna ihtiyacı vardı. Beşiktaş forması çok büyüktür, onlar da formayı hak ettikleri için giyiyorlardır. Bugün formanın hakkını verdiklerine inanıyorum. Birlik beraberlik istedik. Onlar da cevap verdi” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Yazarlar