Süper Lig Beşiktaş'tan peş peşe hamleler! Fenerbahçe’ye geri döndü, işte Süper Lig’de son transferler

Beşiktaş'tan peş peşe hamleler! Fenerbahçe’ye geri döndü, işte Süper Lig’de son transferler

09.02.2024 - 17:55 | Son Güncellenme:

Türkiye’de ara transfer ve tescil döneminin son gününde imzalar peş peşe geldi. Beşiktaş’ın 2 hamle yaptığı son günde, Fenerbahçe eski yıldızını kiraladı.

Beşiktaştan peş peşe hamleler Fenerbahçe’ye geri döndü, işte Süper Lig’de son transferler

Süper Lig’de takımlar transfer döneminin son 24 saatinde kadrosuna önemli hamlelerde bulundu. Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş’ta 2 transfer hamlesi birden geldi. Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’e gönderdiği Serdar Dursun’u kiraladı.

Haberin Devamı

İşte Süper Lig’de son gün transferleri...

MARCAO, FATİH KARAGÜMRÜK'TE

Shota Arveladze yönetimindeki Fatih Karagümrük hücum hattına takviyede bulundu. Kırmızı-siyahlılar, tecrübeli santrfor Marcos Vinicius Amaral Alves "Marcao" ile sözleşme imzalandığını açıkladı. Tecrübeli oyuncunun sezon sonuna kadar kiralandığı vurgulandı.

YOUCEF ATAL, ADANA DEMİRSPOR'DA

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Nice forması giyen Youcef Atal'ı kadrosuna dahil etti.

ABDURRAHİM DURSUN, ANKARAGÜCÜ'NDE

Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü, ara transfer ve tescil döneminin son saatlerinde Abdurrahim Dursun'u kadrosuna dahil etti. Başkent ekibi, tecrübeli futbolcuyla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı
AL-MUSRATI'NİN MALİYETİ BELLİ OLDU

Beşiktaş, Portekiz ekibi Braga'dan Al-Musrati'yi zorunlu satın alma opsiyonuyla renklerine bağladı. Siyah-beyazlıların yeni transferinin maliyetini Braga açıkladı.

Beşiktaş'ın Al-Musrati için 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyeceği belirtildi. Libyalı orta sahanın zorunlu satın alma opsiyonu bedelinin 11 milyon euro olduğu aktarıldı. Al-Musrati için yapılan anlaşmada 2 milyon 500 bin euroluk bonus maddesinin yer aldığı kaydedildi.

G.SARAY'DA HALİL İLE VEDALAŞILDI

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Halil Dervişoğlu, Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'a kiralandı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Halil İbrahim Dervişoğlu'nun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda Hatayspor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır" denildi.

BEŞİKTAŞ, MUCI'Yİ AÇIKLADI

Beşiktaş, Legia Varşova forması giyen 22 yaşındaki Ernest Muci ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Genç futbolcunun bonservisi için 10 milyon euro ödeneceği belirtildi. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, bir sonraki satıştan elde edilecek kardan Legia Varşova'ya yüzde 10 pay verileceği aktarıldı. Öte yandan Ernest Muci, 10 milyon euroluk bonservisiyle Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi oldu.

Haberin Devamı
RUI PEDRO'DAN 2.5 YILLIK İMZA

Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, orta saha kurgusuna takviyede bulundu. Bordo-beyazlılar, tecrübeli orta saha Rui Pedro'yu kadrosuna dahil etti. Rui Pedro ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

KONYASPOR'A ZAMBİYALI STOPER

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, 28 yaşındaki Zambiyalı savunmacı Teenage Hadebe'yi kadrosuna kattı. Tecrübeli futbolcuyla yapılan anlaşmanın sezon sonuna kadar olduğu belirtildi.

SİVASSPOR, MENIG'İ KADROSUNA KATTI

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Queensy Menig ile anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı
SERDAR DURSUN GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Fatih Karagümrük'e imza atan Serdar Dursun, yeniden sarı-lacivertlilerle anlaştı. Fenerbahçe, 32 yaşındaki santrforu sezon sonuna kadar kiraladı.

BAŞAR ÖNAL'DA SON DAKİKA PÜRÜZÜ

Beşiktaş, De Graafschap forması giyen Başar Önal'ı transfer etmek için oyuncu ve kulübüyle el sıkıştı. De Graafschap ile Beşiktaş arasında evrakların hazırlanma aşamasında pürüz yaşandığı ve transferin askıya alındığı öğrenildi.

MLS'TEN GAZİANTEP'E

Marius Sumudica yönetimindeki Gaziantep FK, MLS ekiplerinden San Jose'den ayrılan Jamiro Monteiro ile sözleşme imzaladı. Gaziantep FK, tecrübeli orta saha ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı
MUAMMER YILDIRIM, SAMSUNSPOR'DA

Sivasspor'dan karşılıklı anlaşma sonucunda ayrılan Muammer Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu. Markus Gisdol yönetimindeki Samsunspor, 33 yaşındaki eldivenle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

BASSOGOG, ANKARAGÜCÜ'NDE

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, Christian Bassogog ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Ankaragücü'nden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Christian Bassogog ile kulübümüze transferi için anlaşmaya varıldı" denildi.

ROCHINHA, KASIMPAŞA'DA

Kasımpaşa, 28 yaşındaki Portekizli sol kanat Rochinha'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Haberin Devamı
SHUKUROV, KAYSERİSPOR'DA

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 27 yaşındaki orta saha Otabek Shukurov ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

HÜSEYİN ARSLAN, SİVASSPOR'DA

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, 24 yaşındaki file bekçisi Hüseyin Arslan ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

BOURABIA, KAYSERİSPOR'LA İMZALADI

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 32 yaşındaki orta saha Mehdi Bourabia ile anlaşma sağladı.

AHMED HASSAN, ALANYASPOR'DA

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Pendikspor'dan Ahmet Hassan'ı kadrosuna dahil etti. Alanyaspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2022-2023 sezonunda formamızı giyen santrafor Ahmed Hassan’ı Siltaş Yapı Pendikspor’dan sezon sonuna kadar transfer etti" denildi.

ARBNOR MUJA, SAMSUNSPOR'DA

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Arnavut futbolcu Arbnor Muja ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

HAMZA LJUKOVAC, BAŞAKŞEHİR'DE

Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, hücum hattını Hamza Ljukovac ile güçlendirdi. İstanbul temsilcisi, 18 yaşındaki Bosna Hersekli orta sahayı renklerine bağladı. Hamza Ljukovac ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

KAYSERİSPOR'DAN NAZON HAMLESİ

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, hücum hattını Duckens Nazon ile güçlendirdi. Sarı-kırmızılılar, 29 yaşındaki santrforu renklerine bağladığını resmen açıkladı.