Süper Lig Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (19 Ocak 2024)

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (19 Ocak 2024)

19.01.2024 - 07:21 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekipleri transferde önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde girişimlerini hızlandırdı. Sizler için günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini derledik...

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (19 Ocak 2024)

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde son dakika hamlelerini yapmaya hazırlanıyor. 9 Şubat 2024'te bitecek ikinci transfer tescil dönemi öncesinde dört büyükler başta olmak üzere Trendyol Süper Lig ekipleri kadrolarını önemli yıldızlarla güçlendirmek için girişimlerine hız vermiş durumda. Sizler için günün öne çıkan transfer haberlerini derledik...

Oğulcan Çağlayan Kasımpaşa'ya imza attı

Süper Lig ekibi Kasımpaşa, bir dönem Galatasaray'da top koşturan Oğulcan Çağlayan ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını TFF'ye bildirdi. Gaziantep FK'da 7 maçta forma şansı bulan 27 yaşındaki futbolcu fileleri havalandıramadı.

 

Lazio'dan Kamada için açıklama! Galatasaray iddialarına yanıt

Orta sahada hem çok yönlü olacak hem de skor katkısı yapacak bir ismi renklerine bağlamak isteyen Galatasaray’ın İtalya Serie A ekiplerinden Lazio’nun formasını giyen Kamada ile ilgilendiği iddia ediliyordu.

Lazio'dan Kamada için resmi açıklama

Il Messaggero'da yer alan habere göre Lazio Sportif Direktörü Angelo Fabiani adı Galatasarayla anılan Kamada hakkında açıklama yaptı:

"Galatasaray'dan hiç kimse Kamada transferi için bizimle temasa geçmedi."

Beşiktaş'ın stoper transferinde sıcak gelişme

Beşiktaş'ta kadroya takviye adına çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Siyah-Beyazlılar, transferde bir stoper eklemesi gerçekleştirmek istiyor.

SEZON BAŞI MINA İLE ANLAŞILMIŞTI

Beşiktaş Yönetimi, normal şartlar altında sezon başında Yerry Mina ile anlaşmıştı. Ancak Kolombiyalı futbolcu, son anda Everton’dan, İtalya’nın köklü kulüplerinden Fiorentina’nın yolunu tuttu. Yeni takımında 7 maçta sadece 187 dakika forma giyebilen Kolombiyalı stoperin, bir hayli mutsuz olduğu öğrenildi. Yani Mina’nın, kariyerini Çizme’de sürdürme konusunda artık sıcak olmadığı bildirildi.

YENİ KULÜP ARAYIŞLARINA BAŞLADI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından 29 yaşındaki futbolcu, kulüp arayışlarına başladı. Kara Kartal da tecrübeli futbolcu için bir kez daha devreye girmişti. Siyah-Beyazlı kulüp dışında Mina’yı, Avrupa’dan isteyen birçok takımın da olduğu bilgisine ulaşıldı.

Ancak Beşiktaş, bu kez işini şansa bırakmayacak. Kolombiyalı ile görüşmelerini sürdüren Kara Kartal, transferi bir an önce bitirmeyi hedefliyor. (FANATİK)

Haberin Devamı
Fenerbahçe'nin yıldızlarına teklif yağmuru! 30 milyon euro...

Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirirken elindeki mevcut oyunculara da teklif yağıyor. Gelen bilgilere göre Michy Batshuayi, İsmail Yüksek ve Jayden Oosterwolde gelen teklifler Fenerbahçe yönetiminin masasında duruyor. 3 futbolcu için yapılan tekliflerin toplamı bonuslarla birlikte 30 milyon Euro'yu bulmuş durumda.

İsmail Yüksek için Lyon geçtiğimiz günlerde 8+4 milyon Euro'luk teklif sunmuştu. Batshuayi için 6+2 milyon Euro'luk teklif gelirken, bu sezon ciddi çıkış yakalayan Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde için de bonuslarla birlikte toplam 10 milyon Euro'luk teklif gelmiş durumda. (Takvim)

Fatih Karagümrük, Kerem Atakan Kesgin ile yollarını ayırdığını açıkladı

Fatih Karagümrük, sezon başında Beşiktaş'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Kerem Atakan Kesgin ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada "Sezon başında Beşiktaş’tan kiraladığımız Kerem Atakan Kesgin'in sözleşmesi yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Kendisine bugüne kadar kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz." denildi.

Süper Lig devinden James Rodriguez bombası

Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Süper Lig devine çarpıcı bir öneri geldi. Oyuncu arayışlarının devam ettiği süreçte menajerler, James Rodriguez önerisinde bulundu.

Trabzonspor, transferde arayışlarını sürdürüyor. Birçok isimle temasta olan Karadeniz ekibine menajerlerin, James Rodriguez'i önerdiği öğrenildi.

Anastasios Bakasetas’ın, ülkesi Yunanistan’da Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos’a gitmesi için artık geri sayıma geçilirken, onun ayrılığı sonrası Bordo-Mavililer, 10 numara transferine de yoğunlaştı. İşte bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’a menajerlerin, Kolombiyalı yıldız futbolcu önerildi.

Başkan Ertuğrul Doğan ve kurmaylarının, camiayı her anlamda heyecanlandıracak bir isim olan 32 yaşındaki süperstarın ekonomik şartlarını masaya yatırdıkları öğrenildi. Tecrübeli oyuncuya, Avrupa’dan başka takımların da ilgisinin olduğu bildirildi. (FANATİK)

 

Haberin Devamı