Süper Lig Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (22 Ocak 2024)

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (22 Ocak 2024)

22.01.2024 - 09:25 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekipleri transferde önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde girişimlerini hızlandırdı. Sizler için günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini derledik...

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son dakika transfer haberleri (22 Ocak 2024)

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferde son dakika hamlelerini yapmaya hazırlanıyor. 9 Şubat 2024'te bitecek ikinci transfer tescil dönemi öncesinde dört büyükler başta olmak üzere Trendyol Süper Lig ekipleri kadrolarını önemli yıldızlarla güçlendirmek için girişimlerine hız vermiş durumda. Sizler için günün öne çıkan transfer haberlerini derledik...

Trabzonspor, Bakasetas'ın ayrılığını KAP'a bildirdi

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim, Trabzonspor'a veda eden Anastasios Bakasetas ile anlaştıklarını duyurmuştu.

Trabzonspor, Bakasetas'ın Panathinaikos'a transferini KAP'a bildirdi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şu şekilde

"Profesyonel futbolcumuz Anastasios Bakasetas'ın, Panathinaikos FC'ye kesin transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur."

Beşiktaş'ta gündem Oliver Torres

Trendyol Süper Lig'de Pendikspor deplasmanında ağır bir yara alan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, takıma takviye için Avrupa'nın önde gelen liglerinde arayışlarına devam ediyor.

Siyah-beyazlılarda gündemde yer alan ve girişimde bulunulan isimlerden biri de Oliver Torres. Sevilla'nın 29 yaşındaki oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, İspanyol kulübü ile pazarlık halinde.

Kontratı sezon sonunda bitecek olan Torres'i kadrosuna katarak Amir Hadziahmetovic ve Chamberlain'in sakatlığında oluşan boşluğu kapatmayı hedefleyen Beşiktaş, temaslarını sıklaştırdı.

Douglas Costa'nın transferi son anda iptal oldu

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un Douglas Costa transferini açıklaması beklenirken flaş bir gelişme yaşandı.

SON ANDA İPTAL OLDU

Fabrizio Romano'nun haberine göre futbolcuyla sözlü anlaşmaya varılmış ve sağlık kontrolleri için planlama yapılmıştı ancak transfer Douglas Costa'nın kararı ile son anda iptal oldu.

Haberin Devamı
Galatasaray'a Premier Lig'den orta saha

Galatasaray, uzun bir süredir orta sahaya çok yönlü ve yıldız bir ismi renklerine bağlamak için girişimlerine devam ediyor... Cim Bom'da öncelikli hedefler Daichi Kamada ve Mario Pasalic'ti. Fakat Kamada için Lazio'nun inadı kırılmamıştı. Japon futbolcuyla anlaşma yakın olsa da İtalyanlar bir türlü ikna edilemedi.

Dirsek teması sürüyor

Pasalic'in ise öncelikli hedef olmadığı biliniyor. Hırvat futbolcu için de Atalanta ve yıldız oyuncuyla dirsek teması devam ediyor. Aslan’ın bu kez rotası ise İngiltere olacak.

Premier Lig ekiplerinden Brighton’da görev yapan Jakub Moder, Sarı-Kırmızılı ekibe önerildi. 2025 yılına kadar kontratı bulunan Polonyalı futbolcu, bu sezon sadece 8 maçta oynadığı ve süre alamadığı için takımdan ayrılmak istiyor.

Trabzonspor'da öncelik sağ bek! İşte 2 aday

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Trabzonspor, önceliğini sağ beke verdi. Daha önce scout ekiplerinin önerisiyle transfer edilen Mendy ve Mehmet Can Aydın gibi isimler baz alınarak, yine bir öneri üzerine transfer yapılması gündemde.

İlk temaslar kuruldu

Bu bölge için ise listede iki futbolcu bulunuyor. İlk etapta Danimarka’da Silkeborg’ta görev yapan Oliver Sonne ismi üzerine yoğunlaşıldı. 2026 yılına kadar kontratı bulunan Perulu savunmacı için kulübüyle ilk temaslar kuruldu. Oyuncu ilk etapta Türkiye’de görev yapmaya sıcak bakarken, maliyet araştırması yapılıyor. Diğer yanda ise rota Belçika olacak.

Yüksek bonservis hedefi...

St. Truiden’in istikrarlı oyuncularından biri olan A’nın takıma kazandırılması gündemde. 24 yaşındaki futbolcu için Avrupa’nın önde gelen liglerinden birkaç takımın da devrede olduğu öğrenildi. (FANATİK)

 

Yazarlar