Süper Lig Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri

26.01.2024 - 08:47 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekipleri transfer çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transferin bitimine sayılı günler kala önemli isimleri kadrolarına katmak istiyor.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspordan son dakika transfer haberleri

Türkiye'de Ocak transfer döneminin kapanmasına 14 gün kala Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm Süper Lig kulüpleri kadrolarını güçlendirmek adına girişimlerini sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Onur Bulut'a iki sürpriz talip birden!

Beşiktaş'ın sağ beki Onur Bulut'u Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen transfer etmek istiyor. Bulut'u Udinese'nin de takipte olduğu belirtildi.

NtvSpor'da yer alan habere göre Beşiktaş'ın 29 yaşındaki futbolcusu Onur Bulut, Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'in transfer listesinde yer alıyor. Werder Bremen'in talip olduğu Onur Bulut için kulüplerin kısa süre içerisinde bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor. Onur Bulut'un da bu transfere sıcak baktığı belirtildi.

Onur Bulut için Werder Bremen'in yanı sıra Avrupa'dan başka ekiplerin de ilgisinin olduğu kaydedildi. İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'nin 29 yaşındaki sağ bek için takipte olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe, Saldanha'dan vazgeçmiyor! İşte yapılacak teklif

Fenerbahçe devre arası transfer döneminde Bonucci ve Krunic'i kadrosuna kattı ve rotasını forvet transferine çevirdi. Umut Nayir'in ayrılmasının ardından santrfor arayışlarına başlayan sarı- lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal "Yerli bir golcü alabiliriz" demişti.

Ancak yönetim, yabancı isimlere yöneldi ve ilk sırada; Partizan'ın Brezilyalı yıldızı Matheus Saldanha var. 24 yaşındaki oyuncu için ilk teklifi kabul edilmeyen sarı-lacivertliler, bu kez Sırp ekibinin kapısını 8 milyon euro ile çalacak.

Piyasa değeri 5 milyon euro olan oyuncu için Partizan'ın istediği bonservis bedeli ise; 10 milyon euro. Torino ve Sevilla'nın da yakından takip ettiği sambacı için şartlarını zorlayacak olan Fenerbahçe yönetimi, transferi önümüzdeki hafta içinde bitirmeyi planlıyor.

29 Ocak Pazartesi günü Sırbistan'a gidip Partizan'la masaya oturması beklenen Selahattin Baki, eğer işler ters gider ve anlaşma sağlayamazsa bu kez listedeki alternatif isimlere rotayı kıracak. Partizan, 24 maçta 15 gol, 5 asistlik performans sergileyen Saldanha'yı sezon başında Japonya 2. Lig ekibi JEF United Chiba'dan 1.3 milyon euro'ya transfer etmişti. (FOTOMAÇ)

Galatasaray'da Sacha Boey'in yerine düşünülen isim Zeki Çelik

Galatasaray'da transfer konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılı takım, Bayern Münih ile Sacha Boey'un transferi için görüşüyor. Fransız yıldızın transferiyle ilgili resmi adımların kısa sürede gerçekleşmesi beklenirken, Galatasaray sağ bek için de harekete geçiyor.

Galatasaray, Sacha Boey'un alternatifi olarak listesine Roma'da forma giyen milli futbolcu Zeki Çelik'i ekledi. Sarı-kırmızılılar, Boey'un transferinin resmi olarak gerçekleşmesi durumunda Zeki Çelik'in transferi için harekete geçecek.

26 yaşındaki Zeki Çelik'in İtalyan ekibi Roma ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Haberin Devamı
Fenerbahçe, İsmail Yüksek ile devam etme kararı aldı

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'de gündem transfer. Sarı lacivertli ekip gideceklerin yanında geleceklerede karar verme aşamasında.

Devre arasında Krunic ve Bonucci'yi kadrosuna katan Fenerbahçe kimlerin gideceğine de karar verdi. Sarı lacivertli ekip Fred'in uzun süreli sakatlığıyla sarsıldı. O bölge için alternatifleri azalan sarı lacivertli ekip önlem almanın peşinde. Fenerbahçe Avrupa takımlarının teklifte bulunduğu İsmail Yüksek içinde karar verdi.

İsmail Yüksek için en ciddi teklif Fransız ekibi Lyon'dan geldi. Fransız ekibi genç orta saha için bonuslarla 12 milyon euro önerdi. Ancak Fred'in sakatlığı Fenerbahçe'nin bu konuda verdiği kararı kesinleştirdi. Sarı lacivertli ekip İsmail ile yola devam edecek. (TAKVİM)

Yazarlar