Süper Lig Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri

02.02.2024 - 09:08 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer penceresinin kapanmasına sayılı günler gün kala hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor önemli isimleri kadrosuna katmak için girişimlerine hız verdi. Günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini sizler içni derledik...

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspordan son dakika transfer haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm Süper Lig ekipleri transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini sizler için derledik...

Galatasaray'dan sol bek hamlesi!

Angelino ile yollarını ayıran ve bu bölgeye de takviye yapmayı planlayan Galatasaray, bir süredir milli sol bek Rıdvan Yılmaz ile ilgileniyordu. Kulübü Rangers ile yapılan görüşmelerde İskoç ekibinin 5 milyon Euro bonservis talebinin yanında, Rıdvan Yılmaz'ın da yıllık 1.6 milyon Euro istemesinin ardından transfer durma noktasına geldi.

Bu konuda alternatif isimlere yönelen Galatasaray, Levent Mercan transferine yoğunlaştı. 23 yaşındaki oyuncu için kulübü Fatih Karagümrük, Kazımcan Karataş + 3 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Tarafların bugün yeniden görüşmesi ve transferin sonuca bağlanması bekleniyor. (DHA)

Bakambu'nun ayrılığı sonrası G.Saray'a Brezilyalı golcü!

Bakambu'nun ayrılığı sonrası forvet hattını kuvvetlendirmek isteyen Galatasaray, transferde son aşamaya geldi.

Bruno Andrade'nin haberine göre Galatasaray, Fulham'dan Brezilyalı golcü Carlos Vinícius'u renklerine bağladı. Yıldız futbolcu, kiralık olarak sarı-kırmızılı ekibe imza atacak.

Golcü futbolcuyla Bahia ve Palmeiras da ilgileniyordu.

BONSERVİS TALEBİ

DHA'nın haberine göre ise Galatasaray, Bakambu'nun yerini Fulham'ın Brezilyalı santrforu Carlos Vinicius ile doldurmaya hazırlanıyor.

İngiliz ekibiyle bu sezon 13 maçta görev alan ve bu maçların sadece 2'sine 11'de başlayan Brezilyalı golcü için Fulham, 2.5 milyon Euro bonservis talep ediyor. Taraflar arasında görüşmeler devam ederken, sarı-kırmızılı ekip daha düşük bir bonservis bedeliyle transferi bitirmeyi hedefliyor.

Beşiktaş'tan transfer operasyonu! 2 yıldızla temaslar hızlandı

Süper Lig’de son olarak Sivasspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle ayrılarak üst üste 3. maçında da kayıp yaşayan Kara Kartal’da yeni teknik direktör Fernando Santos’un etkisi kısa sürdü. Bir an önce yeni transferleri bekleyen Santos, bu konuda yönetimden görüşmelerin hızlandırılmasını talep etti.

TEMASLAR HIZLANDI

Sezon başında İtalya Serie A ekiplerinden İnter’in formasını giyen Davy Klaassen’i renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş, yıldız oyuncu için bir kez daha devreye girdi.

Devre arası transfer dönemi öncesinde de listede bulunan Hollandalı’nın temsilcisi, yeni yönetimden haber bekliyordu. Çizme’den ayrılmak isteyen 30 yaşındaki futbolcu için temaslar sıklaştırıldı.

KARARINI BİLDİRECEK

Öte yandan savunma için de rota İngiltere olmuştu. Premier Lig’den Chelsea ile yollarını ayıracağı konuşulan Malang Sarr, Beşiktaş’ın radarında bulunuyor. 25 yaşındaki stoperin de tıpkı Klaassen gibi gelecek teklifleri dinleyeceği ve akabinde kararını bildireceği öğrenildi.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi!

Transferde titiz bir çalışma yürüten Fenerbahçe, İngiltere ekibi Brendford’un Danimarkalı yıldızı Mikkel Damsgaard’ı yeniden gündemine aldı. Ada ekibiyle temas kuran Kanarya, kısa sürede oyuncuya imza attırmak istiyor.

TRANSFER TEMASI BAŞLADI

Teknik ekibin talebiyle süreci hızlandırmak isteyen Sarı-Lacivertli kurmaylar, 23 yaşındaki Danimarkalı yıldız için İngiliz kulübüyle de temaslara başladı. Daha önce futbolcuyla ilgili detaylı araştırmalar yapan Kanarya'da İsmail Kartal'ın da Damsgaard'ın alınmasına pozitif yaklaştığı öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran 2027 tarihine kadar süren 1.80 boyundaki futbolcuya güncel verilere göre; 10 milyon Euro değer biçiliyor. (Takvim)

Levent Münir Mercan, Galatasaray için izin istedi!

Galatasaray, sol bek konusunda Rıdvan Yılmaz, Bradley Locko ve Nicolas Tagliafico’dan sonra, Karagümrük’ten Levent Mercan için de devreye girdi. 23 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takıma gelmek için kulübünden izin istedi.

Diğer taraftan Dubois’in, geri gelmesi halinde sol bek alternatiflerinden biri olabileceği belirtildi.

Vavacar Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, sarı-kırmızılıların kendileriyle değil, futbolcunun menajeriyle iletişime geçmesine tepki gösterdi.

Hurma, “Galatasaray her zamanki gibi oyuncuyu benden değil, menajerinden istiyor. Tabii ki oyuncuyu ikna edip ucuza almak için böyle yapıyorlar” diyerek, Cim-Bom’un usulüne karşı çıktı.

Trabzonspor'da sağ bekte rota değişti

Trabzonspor’da orta saha gibi acil transfere ihtiyaç duyulan diğer mevki sağ bek. Larsen gitti, Hüseyin Türkmen sakatlandı ve Mehmet Can’ın performansından da Abdullah Avcı memnun değil. Savunmanın sağına yapılacak takviye noktasında pek çok isimle görüşülmesine rağmen henüz anlaşma aşamasına gelinmedi. Konoplya’yı ikna eden Trabzonspor, kulübü Shakhtar’ın bonservis inadını kırabilmiş değil.

Sağ bek arayışlarında rota değişirken, Portekiz piyasasından iki isim var... İlki Boavista forması giyen Pedro Malheiro. Diğeri Rio Ave’den Costinha. Özellikle Pedro için dış basında da Bordo-Mavililer’in 3.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı yazılıyor. Daha önce radara giren Youcef Atal konusunda da dirsek teması sürüyor. Nice’de kadro dışı bırakılan Atal’ın menajeriyle görüşmeler kesilmiş değil. (Fanatik)

Haberin Devamı

 

Yazarlar