Süper Lig Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri

04.02.2024 - 10:33 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer penceresinin kapanmasına 4 gün kala Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündemi hareketlendi. Günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini sizler için derledik...

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspordan son dakika transfer haberleri

Türkiye'de kış transfer dönemi 9 Şubat günü sona erecek. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig kulüpleri bu tarihe kadar kadrolarını güçlendirmek adına girişimlerine hız vermiş durumda. Günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini sizler için derledik...

Galatasaray, Manchester City'den Sergio Gomez'i istiyor

Bir forvet bir de sağ bek alan Galatasaray'da takviye yapılacak bölgelerden birisi de defansın solu... Sarı kırmızılı ekip birçok oyuncu ile anılırken Manchester City'de Sergio Gomez de listeye eklendi. Galatasaray yönetimi, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda, İngiliz ekibinin 23 yaşındaki sol beki Sergio Gomez'i renklerine bağlamak istiyor.

Yönetimin daha önce de ilgilendiği İspanyol sol bek, Manchester'da yeteri kadar forma şansı bulamıyor. Bu sezon takımı ile tüm kulvarlardaki 10 karşılaşmada yalnızca 361 dakika forma giyen 23 yaşındaki oyuncu, 1 asist yaptı ve ayrılma planları yapması avantaj olarak görülüyor. Gomez'in City ile 4 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Manchester City, Gomez'i geçen sezon başında Anderlecht'ten 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. Sol bek pozisyonunun yanı sıra orta sahanın solu ve merkezinde de forma giyebilen 23 yaşındaki futbolcunun, güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro...

Barcelona altyapısında uzun yıllar forma giyen Sergio Gomez ayrıca Borussia Dortmund, Huesca ve Anderlecht'te forma giydi. Yıldız futbolcu İspanya U21 Milli Takımı'yla 19 maça çıkarken 10 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi.

Galatasaray sol bek takviyesi için Rangers takımından Rıdvan Yılmaz ve Karagümrük'ten Levent Mercan'la da görüşmelerine devam ediyor. Rangers'in Rıdvan için beklentisi 5 milyon euro... Ayrıca milli sol bekte 1.5 milyon euro'nun üzerinde maaş beklentisi var. Bu yüzden pazarlıklar devam ediyor. Levent içinse Karagümrük, Galatasaray'dan Kazımcan Karataş artı 3 milyon euro talep etti. Galatasaray ise Kazımcan ve Halil'i sezon sonuna kadar kiralayıp, 500 bin euro bonservis verip işi bitirmek istiyor. Ancak Karagümrük bu öneriye çok da sıcak bakmadı. (SABAH)

Beşiktaş'tan savunmaya Joe Worrall hamlesi

Transferde sessizliğini koruyan Beşiktaş, Nottingham Forest forması giyen Joe Worrall için girişimlere başladı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Beşiktaş, Nottingham Forest forması giyen Joe Worrall için yeniden devreye girdi! Oyuncunun menajeri Beşiktaş'la görüşme gerçekleştirdi.

Eyüpspor'dan Muslera hamlesi! Yıllık ücreti de belli oldu

Sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle beraber takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen 1.90'lık kalecinin yeni adresi duyanları şaşkına çevirdi.

Sabah'ta yer alan habere göre Trendyol 1.Lig ekiplerinden Arda Turan liderliğindeki Eyüpspor'un Fernando Muslera'ya teklif götüreceği belirtildi.

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'un, 37 yaşındaki kaleciye sezon sonunda 2 yıllık sözleşme teklif edeceği ifade edildi. Haberde yer alan detaylara göre, Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor, Fernando Muslera'ya yıllık 2 milyon Euro kazanacağı bir sözleşme teklif edecek. (SABAH)

Haberin Devamı
Lincoln Henrique'nin satın alma opsiyonu 6 milyon euro!

Fenerbahçe'de Lincoln Henrique, RB Bragantino'nun yolunu tuttu. 4 aylığına kiralık olarak Brezilya ekibinde forma giyecek olan Lincoln'ün satın alma opsiyonu ise 6 milyon euro. (FOTOMAÇ)

Çılgın iddia! 'Arda Güler, Fenerbahçe'ye geri dönüyor'

İspanyol devindeki kariyerine talihsiz bir başlangıç yapan Arda Güler, yaşadığı üst üste sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kaldı.

Geçtiğimiz ay başında formasına kavuşan genç oyuncu, şu ana kadar sadece 3 maçta süre aldı. Geçtiğimiz günlerde maç arasında ısınmaya giden ancak oyuna alınmayan Arda Güler, ısınmadan dönerken formasını atıp sahadan ayrılmıştı.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Güler'in Fenerbahçe'ye geri döneceği öne sürüldü. Ali Koç'un Arda Güler bir takıma kiralık olarak gidecekse bu takımın Fenerbahçe olması yönünde baskı uygulayacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Bu iddiaların ardından Fenerbahçe cephesinden ve Arda Güler'den konuyla ilgili şu ana kadar resmi bir açıklama gelmedi.

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla 3 maça çıktı. Milli yıldız, gol ve asist katkısı üretemedi. Arda'nın eflatun-beyazlılarla olan sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor. 18 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro.

Galatasaray'dan yeni sezon için Rafa Silva bombası!

Mertens'in sözleşmesi bitecek olması nedeniyle o bölge için yıldız isim arayaşında olan sarı kırmızılı takım gözünü Rafa Silva'ya dikti. Galatasaray Rafa Silva'yı gelecek sezon için düşünüyor.

Portekizli yıldzın sözleşmesi 2024 yazında sona erecek. Sarı kırmızılı takım Rafa Silva'ya imza parası ve uzun süreli sözleşme önerecek. Ancak bu transferde Galatasaray'ın zorlu rakipleri var. Rafa Silva için Lazio ve Inter'in de devrede olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcunun ise teklifleri değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

Portekizli oyuncu 2016 yazında Braga'dan Benfica'ya 16 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Rafa Silva'nın 2019 yılında piyasa değeri 30 Milyon Euro'ya kadar yükselmişti.

Bu sezon Benfica'da 32 maça çıkan Portekizli yıldız 12 gol 11 asist ile 23 gole katkı yaptı. (TAKVİM)

Haberin Devamı
Beşiktaş'ta iki yıldız imzaya çok yakın!

Trabzonspor’la bu akşam oynanacak maçın ardından hafta başından itibaren bombaları patlatmak istiyor. Hedefte, Chelsea’nin stoperi Malang Sarr ve Real Betis’in ön liberosu William Carvalho var. Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar, transfer konusuyla ilgili olarak önemli adımlar attıklarını açıklamıştı.

Uçar, birkaç gün önce yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki sezon bizi şampiyonluğa götürecek iki isimle büyük yol katettik. Cenk Tosun’la sözleşme görüşmeleri yapıldı. Hocanın isteği doğrultusunda hocamız o isimleri görmek istiyorsa mutlaka sözleşmeleri yenilenecek” sözlerini sarf etmişti. (FANATİK)

Trabzonspor'dan Folcarelli için sıkı pazarlık

Ara transfer döneminde kadrosuna henüz takviye yapamayan ancak bu konuda yoğun bir çalışması olan Trabzonspor'da Tim Jabol-Folcarelli için mesai harcanıyor. Bordo-Mavililer, 24 yaşındaki futbolcu için Ajaccio'yu ikna etmeye çalışıyor. Folcarelli'yi en azından sezon sonuna kadar takımda tutmak isteyen Fransız ekibi, yüksek bir bonservis bedeli talep ediyor. Yönetim, Ajaccio'nun makul seviyelere inmesini bekliyor. (FOTOMAÇ)

Galatasaray, Tete'nin yerine Brezilya'dan transfer yapıyor!

Sarı-Kırmızılılar’ın, Brezilya’dan bir kanat oyuncusunu kadrosuna katmaya çalıştığı, ancak ilk hamlede başarısız olduğu ileri sürüldü. Brezilya basınında yer alan iddiaya göre Galatasaray, Fluminense forması giyen 26 yaşındaki sağ/sol kanat oyuncusu Jhon Arias’a teklif yaptı. Ancak Fluminense yetkilileri, Galatasaray’ın teklifini düşük bularak reddetti. Buna rağmen Cim Bom’un, Türkiye’deki ara transfer dönemi kapanmadan, Arias için tekrar Brezilya kulübünün kapısını çalacağı ifade ediliyor. (FANATİK)

Haberin Devamı
Yazarlar