Galatasaray Galatasaray'dan şampiyonluk sonrası Fenerbahçe'ye olay göndermeler! 'Nasıl bir kutlama yapıyorlar'

Galatasaray'dan şampiyonluk sonrası Fenerbahçe'ye olay göndermeler! 'Nasıl bir kutlama yapıyorlar'

26.05.2024 - 21:43 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 38’inci ve son haftasında Konyaspor, sahasında ağırladığı Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar şampiyonluğa ulaşırken maçın ardından kulüp ve oyuncular, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye göndermelerde bulundu. İşte detaylar...

Galatasaraydan şampiyonluk sonrası Fenerbahçeye olay göndermeler Nasıl bir kutlama yapıyorlar

Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Konyaspor'u 3-1 mağlup etti ve lig tarihindeki 24. şampiyonluğuna ulaştı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar büyük coşku yaşarken ezeli rakibi Fenerbahçe'ye de göndermede bulundu.

FENERBAHÇE'YE CEVAP!

Sarı-kırmızılı kulüp, Fenerbahçe'nin "Kargonuz teslim edilmedi" paylaşımına "Çocuklar ağlamayı bırakıp izne çıkabilirsiniz" yanıtını verdi.

'HEDİYENİZ YOLA ÇIKTI'

Galatasaray Kulübü sosyal medya hesabı "Hediyeniz yola çıktı" paylaşımıyla ezeli rakiplerine gönderme yaptı.

TADİC GÖNDERMESİ

Galatasaray sosyal medya hesabından Fenerbahçe taraftarının Dusan Tadic'e söylediği 'Freed From Desire' şarkısını söyleyen sarı-kırmızılı yıldızları paylaşırken 'Bu şarkı bizim burada böyle söylenir' ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı
VİDEO OYUNUNDA ŞAMPİYONLUK

Fenerbahçe'nin video oyununda şampiyon olduğu bir video da paylaşan Galatasaray, rakibine göndermede bulundu.

OLAY GÖNDERME

Fenerbahçe'nin derbi zaferi sonrası yapyığı paylaşımı alıntılayan Galatasaray, 'Ligde bilmem kaç yıldır şampiyon olamıyskdokadoskodkaosdkaofjgdjıasjıKasdkjsadOasdkjsadÇaksdjkaskdjsakdjasdkadMasdHadgsfYaksdjsakdjsad' şeklinde rakibine göndermede bulundu.

Paylaşımdaki büyük şekilde yazılmış harflerin Ali Koç ve Mert Hakan Yandaş'a göndermede bulunan 'KOÇ' ve 'MHY' olması dikkatlerden kaçmadı. 

'BU HAFTA BİZ KUTLUYORUZ'

Maçın ardından sarı-kırmızılı takımın Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez, "Herkese teşekkür ediyorum. İlk sezonumda şampiyon olmak çok önemliydi. Geçen hafta kutlayanlara karşı bu hafta biz kutluyoruz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YUNUS AKGÜN'DEN MERT HAKAN'A: İYİ SEYİRLER

Geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından Mert Hakan Yandaş ile Yunus Akgün arasında sinirler gerilmişti. Mert Hakan Yandaş'ın 'Tek başıma oynayacağım onlarla dedim.' sözleri kameralara yakalanırken Yunus Akgün de 'Haftaya izlersin' szölerini dile getirmişti.

Yıldız futbolcu şampiyonluğun ardından sosyal medya hesabından 'iyi seyirler' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım geldi.

ICARDİ'DEN KADIKÖY GÖNDERMESİ

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi, şampiyonluk yarışındaki en büyük rakipleri Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Çok mutlu olduğunu belirten Mauro Icardi, "Yeniden şampiyon olduk, çok mutluyuz. Sezon boyu verdiğimiz emeklerin karşılığını aldık. Bu sezon yüzde yüzümde değildim. Mutlaka daha fazla gol atardım. Sezonda bunla ilgili eleştiriler de aldım. Çok daha iyi bir sezon geçirebilirdim" dedi.

Galatasaray'da para için forma giymediğini dile getiren Mauro Icardi, "Buraya para için gelmedim. Bana milyonlarca euro teklifler geldi ama ben buraya kupalar kazanmak için geldim" ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi sözlerini şu şekilde noktaladı: "Kadıköy'de şimdi nasıl bir kutlama yapıyorlar? Biz burada şampiyonluğu kutlayacağız."