Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (10 Temmuz 2023)

Günün bomba transfer haberleri (10 Temmuz 2023)

10.07.2023 - 08:23 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekipleri kadrolarını güçlendirme çalışmalarına devam edyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ilgilendiği isimler başta olmak üzere günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (10 Temmuz 2023)

Transferde hareketli saatler yaşanmaya başladı. Fenerbahçe'de Attila Szalai ile yollar ayrılma noktasına gelirken sarı-lacivertliler, Sebastian Szymanski transferinde sona yaklaştı. Galatasaray ise Mauro Icardi ve Angelino transferlerinde nokta koymaya hazırlanıyor. Trabzonspor'da yeni transfer Benkovic, İstanbul'a gelirken Beşiktaş'ta sessizlik hakim.

Haberin Devamı

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ilgilendiği isimler başta olmak üzere günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Beşiktaş, Suat Serdar'ı gündemine aldı

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer konusunda da hareketlilik yaşanıyor...Siyah-Beyazlı ekibin Hertha Berlin'de forma giyen Türk asıllı Alman yıldız Suat Serdar'ı gündemine aldığı ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin geçtiğimiz sezon Bundesliga 2'ye düşen Hertha Berlin'in 26 yaşındaki yıldızının şartlarını sorduğu öğrenildi.

Ön libero, merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen Suat Serdar'ın şu an için Almanya'da kalmak istediği belirtildi. Alt ligde oynamak istemeyen yıldız futbolcunun hedefinin gelecek sezon yeniden Bundesliga'da oynamak olduğu gelen haberler arasında. Geride bıraktığımız sezon Hertha Berlin'de 33 maçta görev yapan Suat Serdar, 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Hertha Berlin'le 2026 yılına kadar kontratı bulunan yıldız futbolcu kariyerinde daha önce Mainz ve Schalke formalarını da giydi.Milli takım tercihini Almanya'dan yana kullanan Suat çıktığı 4 maçta skor katkısı yapamadı. (TAKVİM)

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır giderse ana hedef Livakovic!

Karadeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre AS Roma ya da Uğurcan'la ilgilenen diğer ekipler 8-10 milyon euro bandını görürse Uğurcan'ın ayrılmasına izin verilecek. Milli kalecinden gelecek para ise Nenad Bjelica'nın eski öğrencisi Livakovic için Dinamo Zagreb'e ödenecek.

Nenad Bjelica düzenlediği son basın toplantısında Petkovic'in yanı sıra Livakovic'le de görüştüğünü açıklamıştı.

Balotelli, Trabzonspor'a haber yolladı: Beni alın!

Daha önce Süper Lig'de Adana Demirspor forması da giyen Mario Balotelli, kariyerini Trabzonspor'da devam ettirmek istiyor.

Temsilcileri aracılığıyla Fırtına ile temas kurdu.

Bordo-mavili yönetim, İtalyan oyuncunun bu isteğini teknik direktör Nenad Bjelica'ya iletecek.

Kontrolü kolay olmayan bir futbolcu olan Balotelli kulübün ana hedefleri arasında yer almıyor.

Bjelica ve yönetim, Bruno Petkovic'i bekliyor. Balotelli ismi alternatif olarak listede tutulacak. (KARADENİZ GAZETESİ)

Haberin Devamı
Samsunspor'dan Hulk bombası!

Süper Lig'e yükselen Samsunspor, transfer çalışmalarını sürdürürken Brezilyalı golcü Hulk için hamle yaptığı belirtildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Samsunspor, Atletico Mineiro forması giyen Hulk'un durumunu sordu. Brezilya'da Atletico Mineiro'da oynayan 36 yaşındaki sambacının kontratı 2024'te bitiyor.

Kariyerinde Porto ve Zenit gibi kulüplerde forma giyen ve 687 maçta 369 gol, 197 asist katkısı bulunan yıldız santrfor, 2009-2016 yılları arasında Brezilya Milli Takımı'nda oynadığı 48 maçta, 11 gol attı.

Galatasaray'da hedef Thiago Alcantara

Icardi transferinin ardından sarı kırmızılılar taraftarı heyecanlandıracak bir hamleye hazırlanıyor. Yaptığı transferlerle büyük ses getiren Galatasaray yönetimi, dünya yıldızına kancayı taktı.

Juan Mata ile yollarını ayıran sarı kırmızılılar orta sahaya tecrübeli bir yıldız almanın peşinde. İngiliz basını Galatasaray'ın Thiago Alcantara için harekete geçtiğini duyurdu.

Galatasaray yönetimi, Thiago ve Liverpool kulübüyle görüşme gerçekleştirdi. Ayrıca Thiago Alcantara'nın İngiliz devinden ayrılmaya sıcak baktığı ifade edildi. Thiago, geçtiğimiz sezon Liverpool formasıyla 28 maçta görev aldı. 32 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu, takımına 1 asistlik katkı sağladı. (FOTOMAÇ

Djiku transferini bitiren Fenerbahçe 1 stoper daha alacak!

Szalai'nin Union Berlin'e satışının gerçekleşmesi için geri sayım başladığı için Fenerbahçe kadrosuna Djiku dışında 1 stoper daha alacak.

Fenerbahçe PSG'nin stoperi Abdou Diallo ile Tottenham'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez'den birisini kadrosuna katmak istiyor. Her iki oyuncunun da kulüpleriyle 1 yıllık sözleşmesi var. (TAKVİM)

Haberin Devamı
Icardi sonrası 2 yıldız daha bitiyor!

Mauro İcardi'yi duyurmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, uzun süredir peşinde koştuğu iki ismi daha renklerine bağlamaya yaklaştı.

Aslan'ın İcardi'nin ardından ilk bombasının vatandaşı Paredes olacağı öğrenildi. PSG İle de görüşmelerde sona gelen ve bonuslarla birlikte 6 milyon euro'ya kadar çıkan G.Saray oyuncunun vereceği kararı bekliyor.

En iyi teklifi sarı-kırmızılı ekipten alan 29 yaşındaki Tangocu kısa süre içinde yanıt verecek. Geçen sezon Juventus'ta kiralık forma giyen Paredes 39 maça çıktı. Arjantinli yıldız orta saha oyuncusu 1 gol ve 2 asistle takımına katkı verdi.

Transferde hareketli saatler yaşayan G.Saray'ın diğer bombası ise Angelino olacak. Savunmanın solu için yapılan listede ilk sırada yer alan İspanyol sol bek, sarı-kırmızılı ekibe 'evet' dedi.

G.Saray'dan başka bir yere gitmek istemediğini kulübü Leipzig'e ileten 26 yaşındaki savunmacı için yapılan teklif de artırıldı. Sarı-kırmızılılar 9 milyon euro'ya kadar çıkarken artık Leipzig'in inadının kırılması bekleniyor.

Tarafların anlaşmasının ardından savunmanın solu artık Angelino'ya emanet olacak. Geçen yılı Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren Angelino 35 maçta 12 asist yapmayı başardı. (FOTOMAÇ)

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a çalım! İşte maaşı ve imza parası

Strasbourg’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan 28 yaşındaki Alexander Djiku ile temasa geçilmişti. Ganalı defans oyuncusunun menajerliğini de yapan abisi Jenhisghan Djiku önceki gün İstanbul’a geldi.

Yapılan pazarlıkların ardından Sarı-Lacivertliler’in yıldız futbolcu için el sıkıştığı öğrenildi. 

Buna göre Fenerbahçe, Alexander Djiku’yla 3 yıllık sözleşme imzalayacak ve senelik 1.7 milyon Euro maaş verecek. Ayrıca Ganalı savunmacıya 1.5 milyon Euro imza parası ödeneceği kaydedildi. 

Yönetim, bu transfere en kısa sürede resmiyet kazandırıp Djiku’yu Rusya’da devam eden kampa yetiştirmenin planlarını yapıyor. Fenerbahçe, savunmadaki sıkıntıyı Djiku ile çözmeyi başarırsa, bonservis bedeli ödemeyeceği için diğer transferlere çok daha fazla kaynak ayırma imkanına sahip olacak. (FANATİK)

Yazarlar