Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (15 Ağustos 2023)

Günün bomba transfer haberleri (15 Ağustos 2023)

15.08.2023 - 09:31 | Son Güncellenme:

Süper Lig'e yıldız yağmaya devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler kadrolarını güçlendirmek adına girişimlerini sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (15 Ağustos 2023)

Süper Lig'e yıldız yağmaya devam ediyor. 2023-2024 sezonunda Türkiye'de önemli isimler boy gösterecek. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Trabzonspor'un transferdeki hedefi Massengo

Angers forması giyen Batista Mendy için girişimlerini sürdüren Trabzonspor, ilk etapta bonuslarla 2 milyon Euro önermişti. Fransız kulübü, bu rakamın artırılmasını istiyor. 23 yaşındaki ön libero konusunda özellikle teknik direktör Nenad Bjelica’nın oldukça istekli olduğu öğrenilirken, Fransa’daki bir başka orta saha hedefi; Han-Noah Massengo...

22 yaşındaki yıldızın bonservisi elinde bulunuyor. Ancak piyasası yüksek. Transfermarkt değeri 5 milyon Euro olarak gözüken Massengo’nun pek çok talibi var. Geçen sezonun ilk yarısını Bristol City’de geçiren Massengo, Ocak ayında AJ Auxerre’e kiralanmıştı. Massengo için şartlar zorlanacak. (FANATİK)

Fenerbahçe, Rovella içni girişimlere başladı

Bu sezon kadrosuna Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Fred’i de alarak adeta bir yıldızlar topluluğu oluşturan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Orta sahaya mutlaka bir takviye isteyen Kanarya’da son olarak gündeme, İtalya’dan bir yıldız adayı geldi. Sarı-Lacivertliler’in, Juventus’tan Nicolo Rovella için harekete geçtiği bilgisine ulaşıldı. Geçen sezonu İtalya Ligi Serie A’da Monza’da geçiren ve 27 karşılaşmada 1 kez ağları sallayan 21 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2026’da bitiyor.

Defansif orta saha pozisyonunda görev yapan ve Çizme’nin gelecek vadeden oyuncularından biri olan Rovella’nın piyasa değeri yaklaşık 18 milyon Euro civarında. İtalya U21 Milli Takımı’nın da formasını giyen Rovella’nın şartlarını Juve’ye soran Fenerbahçe, buradan gelecek cevaba göre girişimlerini hızlandıracak. Monza dahil Serie A’nın başka takımlarından da teklifler alan genç futbolcuyu Kanarya, satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Taraflar arasındaki görüşmelerin, bu hafta boyunca sürmesi bekleniyor. (FANATİK)

Beşiktaş'ta transfer operasyonu başlıyor! Yıldız yağmuru

Beşiktaş, kanat ve stoper rotasyonunu kısa zamanda güçlendirecek. Arsenal’de gözden çıkartılan Nicolas Pepe ile yaptığı görüşmelerde büyük ölçüde anlaşmaya varan Siyah-Beyazlı yönetim, 28 yaşındaki Fildişili yıldızın sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Londra ekibinin 2019’da tam 80 milyon Euro bonservis bedeliyle Lille’den kadrosuna kattığı Pepe, Premier Lig’de umduğunu bir türlü bulamadı. Geçen sezon kiralık olarak Nice forması giyen yıldız kanat, 28 maçta 8 gol attı. Kara Kartal, Eric Bailly transferinde de Pepe ile benzer süreci yaşıyor.

Fildişili stoperi ikna eden Beşiktaş, 29 yaşındaki stoperin Manchester United’dan ayrılmasını bekliyor. Siyah-Beyazlılar 2 yıldızı kadrosuna katsa dahi transfer operasyonu bitmeyecek. Kartal’ın 15 Eylül’e kadar Talisca konusunda da tüm şartları zorlayacağı öğrenildi. (FANATİK)

Haberin Devamı
Galatasaray, Fred'in rövanşını alıyor! Dominguez bombası

Corriere di Bologna'nın haberine göre; Galatasaray, Nicolas Dominguez için devreye girdi. Yıldız futbolcu Cimbom'da Lucas Torreira'nın yanında oynayabilecek en ideal oyuncu olarak görülüyor.

Dominguez, Sarı-kırmızılı ekipte oynamaya sıcak bakıyor. Arjantinli yıldızın güncel piyasa değeri 17 milyon Euro. Geçtiğimiz sezon 34 maça çıkan tecrübeli orta saha bu müsabakalarda 3 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Yıldız futbolcu kariyerinde sadece Velez Sarsfield ve Bologna forması giydi. (TAKVİM)

Galatasaray'da 3 ayrılık birden! İşte yeni takımları

Galatasaray'da geçen sezon Pisa'ya kiralanan Olimpiu Morutan, yine İtalyan ekibine transfer oluyor. Di Marzio'nun haberine göre, Pisa'nın Galatasaray'da kendisine yer bulamayan Rumen futbolcuyu kadrosuna katmasının yakın olduğu belirtildi.

İtalyan ekibinin, 24 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katacağı, Rumen futbolcunun sözleşmesinde zorunlu satın alma opsiyonunun da yer alacağı aktarıldı. 

Pisa'da geçen sezon 36 maçta sahaya çıkan Morutan 6 gol attı ve 8 asist yaptı. Süper Lig'den de bazı takımlarla adı geçen Morutan'ın Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Galatasaray'ın geçen sezon flaş transferleri arasında yer alan Nicolo Zaniolo, İstanbul macerasının sonuna geldi.

Aston Villa, teknik direktör Unai Emery'nin ısrarla kadrosunda görmek istediği yıldız futbolcunun transferini bitirmek üzere...

İngilizlerin, Zaniolo için Galatasaray'a 20 milyon euro satın alma opsiyonu ve 7 milyon euro bonus da içeren 3 milyon euro'luk bir kiralama teklifinde bulunduğu ileri sürüldü.

İddialara göre; sarı-kırmızılılar da bu teklifi kabul etti ve son pürüzlerin giderilmesi için görüşmeler sürüyor.

Bu hafta içinde İngiltere'nin yolunu tutması beklenen İtalyan yıldızın, Galatasaray'daki gibi 3 milyon euro yıllık ücret alacağı ifade edildi.

ZENIT'İ KABUL ETMEDİ

Nicolo Zaniolo'ya Rus takımı Zenit'ten çok daha yüksek bir maaş teklifi geldiği ancak bunu geri çevirdiği bildirildi. Yıldız oyuncunun, Premier Lig'de oynama isteği ve teknik direktör Unai Emery'nin ısrarıyla tercihini Aston Villa'dan yana kullandığı ileri sürüldü.

Galatasaray altyapısından yetişen ve 2 sezon Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen Yunus Akgün, sarı-kırmızılı takımda tutunamadı.

Forma rekabetinde bölgesinde oynayan oyuncuların gerisinde kalan 23 yaşındaki oyuncu, düzenli oynayabileceği bir takıma transfer olmak istiyor.

Sağ kanat bölgesine Tete ve Nicolo, Zaha gibi dünya yıldızlarını transfer eden sarı-kırmızılı takım da Yunus'u satmayı planlıyor. 

Genç oyuncudan 7 milyon euro bonservis geliri bekleyen Galatasaray yönetimi, oyuncu için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. (TAKVİM)

Altay Bayındır'dan şok karar! Gelecek hafta...

Altay Bayındır, Gaziantep FK ile oynanan maçta büyük tepki görmüştü. Altay'ın soyunma odasında sinirden ağladığı ve takımdan ayrılmayı kesinlikle kafasına koyduğu öğrenildi.

Altay sadece Twitter'da değil, Kadıköy'de de protesto edildi. Maçın sonlarına doğru milli file bekçisine su şişesi fırlatıldığı ortaya çıktı. Altay da gelen tepkilere isyan ederken hem tribünlere el kol hareketi yaptı ardından topu yere fırlattı.

Altay'ın soyunma odasında sinirden ağladığı ve takımdan ayrılmayı kesinlikle kafasına koyduğu öğrenildi. Altay Bayındır'ın aynı akşam menajeriyle iletişime geçerek kendisine takım bulmasını söylediği ortaya çıktı.

AJAX İLE MONACO

Milli file bekçisine Hollanda devi Ajax ve Fransız ekibi Monaco'nun talip olduğu iddia ediliyordu. (TAKVİM)

Haberin Devamı