Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2024)

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2024)

16.01.2024 - 09:07 | Son Güncellenme:

Süper Lig'e yıldız yağmaya devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler önemli isimlerle görüşme halinde. Günün öne çıkan transfer gelişmeleri sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2024)

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler önemli isimleri kadrolarına dahil etmek için çalışmalarına devam ediyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Süper Lig'de ayrılık! Sözleşmesi feshedildi

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Stefano Sturaro'nun sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sonlandırdığını açıkladı.

Karagümrük'ten yapılan açıklama şu şekilde: "Oyuncumuz Stefano Sturaro'nun sözleşmesi yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Kendisine bugüne kadar kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz."

İsmail Yüksek paylaşılamıyor! Bir talip daha

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yıldızı İsmail Yüksek ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Milli futbolcu performansıyla Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre VfB Stuttgart, Fenerbahçe’den İsmail Yüksek’e talip oldu.

Alman ekibi, Fenerbahçe ve Lyon arasında yapılan resmi görüşmeleri yakından takip ediyor ve konuyla ilgili sürekli bilgi alıyor. Sürecin işleyişine göre transfere dahil olup resmi teklif yapmayı düşünüyorlar.

F.Bahçeli yıldız imzayı attı! İşte yeni takımı

 

Fenerbahçe'de sezon başında Eyüpspor'dan bonservisi alınan Umut Nayir ile yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde şans bulmakta zorlanan milli futbolcu, sezon sonuna kadar Pendikspor'a kiralandı.

Pendikspor da transferi resmen şu şekilde açıkladı: Siltaş Yapı Pendikspor'umuz, Fenerbahçe'den Milli forvet Umut Nayir'i renklerine bağladı.


Haberin Devamı
Allahyar Süper Lig'e dönebilir

Acun Ilıcalı’nın geçen sezon Fenerbahçe’den 4.5 milyon Euro’ya Hull City’ye büyük umutlarla transfer ettiği İranlı forvet, burada da bekleneni veremedi. İngiliz ekibinin menajeri Liam Rosenior, Allahyar ile ilgili olarak, “Kiralık olarak gitmeye hazırlanıyor. Bir kulüple anlaşma sağladık. Kendine olan güvenini yeniden kazanması için düzenli olarak oynaması gerekiyor. Allahyar ayrıldıktan sonra onun pozisyonuna transfer yapabiliriz” ifadelerini kullandı. Allahyar'ın rotasının yine Süper Lig olabileceği kaydedildi.

Fenerbahçe'den Trabzonspor'a! Sürpriz transfer

Yaklaşık 1.5 ay önce kasık fıtığı operasyonu geçiren Miha Zajc, sahalara dönmeye hazırlanıyor. Ancak Sloven futbolcunun Fenerbahçe’de beklediği süreyi bulması zor gözüküyor. Öyle ki orta saha rotasyonuna yeni transfer Krunic de eklendi. Zajc’ın menajerinin takım arayışında olduğu iddia edilirken, tecrübeli futbolcunun Trabzonspor’a da önerildiği belirtildi. Sezon başında adı Bordo-Mavili kulüple geçen Zajc konusunda Abdullah Avcı’nın raporuna ve elbette maliyet durumuna göre hareket edilecek. Ancak Fırtına’nın orta saha noktasında daha öncelikli hedeflerinin bulunduğu da biliniyor. (FANATİK)

Beşiktaş'ta transferde sona doğru! Yıldız futbolcudan yeşil ışık

Amir Hadziahmetovic’in sezonu kapatması sonrasında transferde önceliği ön liberoya veren Beşiktaş, son olarak İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis forması giyen William Carvalho’nun üzerine yoğunlaştı. Kulübüyle sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan 31 yaşındaki Portekizli’yi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan yönetim, tecrübeli ismin kiralanması konusunda Yeşil-Beyazlılar’la anlaştı. Deneyimli isim de Portekizli teknik adam Fernando Santos’la konuşup yeşil ışık yaktı. Yönetim, mali konuları da çözüp transferi tamamlamayı amaçlıyor.

KİRALAMA BEDELİ...

Siyah-Beyazlılar, Carvalho’yu sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralayıp 6 aylık maaşını vermek istiyor ve sözleşmede satın alma opsiyonu talep ediyor. Betis ise kiralama bedelinde ısrarcı... Bu konunun da en yakın süre içinde finalize edilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
Galatasaray'dan Mario Pasalic atağı! Listeye eklendi

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Planlamalarına devam eden sarı-kırmızılılarda gündeme, İtalya temsilcisi Atalanta'da forma giyen Mario Pasalic geldi. Galatasaraylı kurmaylar Hırvat futbolcunun durumunu araştırmaya başladığı öğrenildi.

PASALIC'İN DURUMU ARAŞTIRILIYOR

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Galatasaray, Atalanta forması giyen Mario Pasalic’in durumunu araştırıyor. Hırvat oyuncu orta saha için adaylardan biri olduğu öğrenildi.

Dzeko'ya öğrenci golcü! İşte Fenerbahçe'nin transfer planı

Sarı-Lacivertliler’in takviye yapmak istediği bir diğer bölge de hücum hattı.

Partizan’lı Matheus Saldanha için girişimlerde bulunmuştu. Sırp ekibiyle 24 yaşındaki golcü için pazarlıklar sürerken, sportif direktör Mario Branco’nun alternatif isimler için de çalıştığı kaydedildi. Fenerbahçe’nin planı, Edin Dzeko’nun tecrübelerinden faydalanacak ve onunla rekabete girecek potansiyeli yüksek bir forveti kadroya katmak.

SALDANHA'NIN KARNESİ

Partizan'ın Temmuz ayında 1.3 milyon Euro'ya JEF United Chiba'dan transfer ettiği Matheus Saldanha, Sırbistan ekibinde 24 maçta 15 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. (FANATİK)

 

Transferde Emre Mor sürprizi! 1. Lig'e gidiyor

Ara transfer dönemine Bonucci ve Krunic hamleleri ile giren Fenerbahçe de ayrılıklar da yaşanıyor. Samet Akaydin sonrası sarı-lacivertli ekipte forma şansı bulmakta zorlanan Emre Mor'la da yollar ayrılabilir.

1. LİG SÜRPRİZİ

Süper Lig'e yükselme hedefiyle ara transfer döneminde kadrosuna takviyelerde bulunmak için harekete geçen Eyüpspor'dan flaş bir hamle geldiği ortaya çıktı. Arda Turan'ın raporu doğrultusunda hareket eden İstanbul ekibinin, Fenerbahçe'nin milli yıldızını gündemine aldığı iddia edildi.

Eyüpspor'da Arda Turan'ın raporu sonrası, Fenerbahçeli yıldız için resmi girişimde bulunulduğu belirtildi. Ajansspor'un haberine göre; Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın Fenerbahçe'den Emre Mor'un transferi için yönetime rapor sunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı
İtalyan basını duyurdu! Galatasaray'a Japon yıldız

Calciomercato'da yer alan habere göre Galatasaray, Lazio'nun Japon yıldızı Daichi Kamada ile ilgileniyor.

Habere göre sarı-kırmızılılar kısa süre içinde Lazio'ya resmi teklifini iletecek.

 

Yazarlar